Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondtátok hogy van aki szereti a macis alkatot. És nektek az nem rossz mondjuk a strandon hogy más csajok ilyen kigyúrt palikkal vannak és nektek meg ilyen macis barátotok van?
Nem,nem rossz.
Azért vagyok vele,mert őt szeretm,őt tetszik.
Ha a kigyurt pasik tetszenének,akkor olyat keresnék magamnak.
De ezek szerint te nem szereted a párodat ha a strandon a kigyurt pasikra csorgatod a nyálad...
Hát te választottál macis pasit, és ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned, akkor nem szeretheted igazán.
Én soha nem tudnék macis pasival lenni a párom kigyurt és imádunk strandra járni és olyan jó érzés, hogy büszke lehetek rá.
Ha ez neked ciki szerintem gondolkodj el, hogy kell-e ez neked!
az én barátom is macisabb, meg jó szőrös. de tudod 1: én sem vagyok tökéletes, mégis megfogja a kezem az utcán/strandon, 2: totál letojom, hogy mit gondolnak mások, a lényeg, hogy én boldog vagyok vele, 3: igen, megnézek más hapikat, de nem úgy, hogy hűha, bár vele villoghatnék, mert nekem pont elég villogás, ha látják ahogy megsimogat, megpuszil, megcsókol, hogy mennyi szerelem van benne, amit nem lehet egy kockás hassal össze sem hasonlítani:)
szóval nem, nem rossz:)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!