Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy a barátotok miattatok eloltotta a cigijét, annak ellenére, hogy nagyon kívánta?
Nekem az első barátom, mikor rá akart gyújtani, és látta, hogy nem örülök neki, eldobta az érintetlen szál cigit, én meg csak lestem.
A mostani barátom 10 év dohányzás után 6 hónapja nem gyújtott rá. Nem (csak) miattam. Ő határozta el, mert belátta, hogy káros, és még drága is, meg persze tudta, hogy zavar is. (Nem maga a füst, meg szaga, hanem hogy mérgezi magát)
21/L
Nekem a volt barátom rá sem gyújtott a társaságomban, pedig aktív dohányos és sosem mondtam neki, hogy zavar. Szimplán tiszteletben tartott, hogy nem cigizek és nem akarta a közelemben fújkálni a füstöt.
Előfordult néha hogy rágyújtott, amikor aznap már késő délután volt és az volt az első aznap, vagy ha ideges volt, de minden egyes alkalommal megkérdezte, hogy tényleg nem baj -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!