Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?
Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?
Amúgy meg nekem minden ember egyforma nem válogatok. A nő is túllépheti azt a határt amikor már nem fogom sajnálni... ha ti ezért köcsög állatnak hívtok, legyen, ez nem probléma de elegem van abból, hogy egyes kis tizenéves k*rvák azt hiszik bármit megtehetnek. Ha pedig odajönne hozzám, valaki és azt mondaná rám, hogy undorító vagyok azt nem kímélném, legyen az felőlem férfi, nő, zsidó vagy akár kisebbség. Azért mert nők vagytok nehogy azt gondoljátok, hogy bármik leszólhattok! Bár értelmes ember nem is szól le így senkit.
Heccből meg nem verekszem, nem élvezem sem a verekedést sem semmi ilyen dolgot. Nem vagyok pszichopata állat, nem vágyom arra, hogy nőket ütlegeljek... de van egy határ amit mindenkinek tartania kell és ha azt gondoljátok, hogy csak azért mert ti nők vagytok átléphetitek ezt akkor nagyon tévedtek.
Fogjátok fel ÉRTELMES EMBER NEM UNDORÍTÓZZA LE más kemény munkáját. Ha nem tetszik, nem tetszik ez van.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:56
Önimádónak tűnik EGY /1/ KÉPBŐL B*ZMEG??? Mibe legyen remeteruhába mosogasson a kolostor konyhájába vagy mi a faszom? Ez testépítés, nem konzervatívak gyülekezete. Ez amit mondtál, olyan, mintha Michelangelonak a dávid szobort egy k*rvanagy lepedőbe csavarva kellett volna mutogatni, hogy na itt van cseszed, látod milyen szép, de ha megmutatom akkor. mivel meztelen meg kicsit izom akkor a hülyék azt fogják hinni, hogy önimádó. Szerintem meg az az önimádó aki kibassza a nagy belét a nyár közepén, hadd lássa mindenki, hogy milyen jók a táplálkozási szokási.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:00
Lenda Murray /akit linkeltél/ még annak a kornak volt a női testépítője, amikor esztétikus nőket is láttunk a színpadon, nemcsak borotválkozó férfiarcúakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!