Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy meg nekem minden ember egyforma nem válogatok. A nő is túllépheti azt a határt amikor már nem fogom sajnálni... ha ti ezért köcsög állatnak hívtok, legyen, ez nem probléma de elegem van abból, hogy egyes kis tizenéves k*rvák azt hiszik bármit megtehetnek. Ha pedig odajönne hozzám, valaki és azt mondaná rám, hogy undorító vagyok azt nem kímélném, legyen az felőlem férfi, nő, zsidó vagy akár kisebbség. Azért mert nők vagytok nehogy azt gondoljátok, hogy bármik leszólhattok! Bár értelmes ember nem is szól le így senkit.

Heccből meg nem verekszem, nem élvezem sem a verekedést sem semmi ilyen dolgot. Nem vagyok pszichopata állat, nem vágyom arra, hogy nőket ütlegeljek... de van egy határ amit mindenkinek tartania kell és ha azt gondoljátok, hogy csak azért mert ti nők vagytok átléphetitek ezt akkor nagyon tévedtek.

Fogjátok fel ÉRTELMES EMBER NEM UNDORÍTÓZZA LE más kemény munkáját. Ha nem tetszik, nem tetszik ez van.

2011. aug. 8. 09:43
 22/74 anonim ***** válasza:
100%
Nektek bejönnek az F1es pilóták? 300 fölött száguldoznak ,undorító. Nektek bejön egy maraton futó? 42 kilót végig tol a ti sprint tempótokban, undorító. Nektek bejönnek a síugrók? Qrva magasról 100 métereket ugranak, undorító. Soha a büdös életbe nem fog szembejönni veletek egy ekkora ember. Ha mégis, akkor beszoptátok, mert egy nigger gettóban vagytok és meg fogtok halni. Ő egy élsportoló 20-25 év edzés múlttal, nem kell aggódni.
2011. aug. 8. 09:43
 23/74 oyeacch ***** válasza:
63%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:56

Önimádónak tűnik EGY /1/ KÉPBŐL B*ZMEG??? Mibe legyen remeteruhába mosogasson a kolostor konyhájába vagy mi a faszom? Ez testépítés, nem konzervatívak gyülekezete. Ez amit mondtál, olyan, mintha Michelangelonak a dávid szobort egy k*rvanagy lepedőbe csavarva kellett volna mutogatni, hogy na itt van cseszed, látod milyen szép, de ha megmutatom akkor. mivel meztelen meg kicsit izom akkor a hülyék azt fogják hinni, hogy önimádó. Szerintem meg az az önimádó aki kibassza a nagy belét a nyár közepén, hadd lássa mindenki, hogy milyen jók a táplálkozási szokási.

2011. aug. 8. 09:44
 24/74 anonim ***** válasza:
30%
muszáj megkérdeznem vmit: az ilyen férfiak, akik nem csak hobbiból járnak edzeni, gyúrni, hanem (úgy, mint ez a Cutler) versenyekre is elmegy, h mekkora izmos is Ő.. Azok hogy képzelik el az életüket egy feleséggel és néhány gyerekkel??? Mert sztem nem napi 2 óra ráfordítással lesznek ilyen fizikumúak, és nem heti 3 alkalommal mennek el gyúrni.. Az egész napjuk az edzés és a gyúrás, a testépítés és a versenyek körül mozog.. Tehát nincs idő gyerekre, feleségre.. esetleg dolgozni eljárnak. Akkor miért fontos, h bejön-e a csajoknak az ilyen hapsi vagy sem? Emiatt se jön be nekem, mert rá kell nézni, és tudni fogod, h amíg 40 éves nem lesz, addig kb ezt fogja csinálni, és addig úgyse vesz el, de ha el is vesz, le leszek sz/rva..
2011. aug. 8. 09:57
 25/74 oyeacch ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:00

Lenda Murray /akit linkeltél/ még annak a kornak volt a női testépítője, amikor esztétikus nőket is láttunk a színpadon, nemcsak borotválkozó férfiarcúakat.

2011. aug. 8. 09:58
 26/74 thewhiteman ***** válasza:
Azrét önimádó,mert van róla egy iylen kép?Mivel felkérték valamilyen testépítős újságba gondolom.Nem magát fotózgatja a tükörbe és rakja fel fészbukra mint a sok gyíkfasz,hogy 30as a karom de feszítek rá és megy fészbukra.az az önimádás.nem ez.a dagadt valaki az nem undorító,mert az meg van szokva.a koxért meg midnenki sír,mert mintha az olyan lenne,hogy nyomod és a fotelbe ülsz és nőssz.azért van sok nyomorék aki koxol de szarik az egészre és nem fejlődik semmit.amúgy nem csak testpéítésben van dopping.az élsport arról szól.MINDENHOL.és a doppingteszt nem mutatja ki,ne aggódj,vannak olyan cuccok amiket nem mutat ki.de én nem is tiltanám igazából,úgy is nyomja mindenki.és mondom,attól még ugyanolyan kemény munka van az edzésekbe,meg mindenbe.
2011. aug. 8. 09:59
 27/74 oyeacch ***** válasza:
Ha meg valaki /Samurai/ kifejti az állsápontját a többiek által felhergelve ideges stílusban, az rögöt koxos, überkigyúrt állat, nincsenek érzései és csak az edzés a fontos. A testépítés már mindig is ilyen marad, mert ez a nap 24 órájában megy, nemcsak 2 óra amikor elmész focizni. A focistákat meg ünneplik, pedig jónéhány nem érdemelné meg. De nem baj, ez is erősebbé tesz, és csakazért is véghezvisszük amit akarunk, kinem b*ssza le, hogy mit szólnak.
2011. aug. 8. 10:02
 28/74 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy meg félreértés ne essék, tudok szeretni, de kevés olyan nő van aki kiérdemelné a szeretetem. Eddig egyetlen nő volt akit igazán szívből szerettem, bármit megtettem volna érte. Képes lettem volna a tenyeremen hordozni... kár, hogy mindig azt szeretjük a legjobban aki meg mást szeret. A legtöbb nő sajnos meg pont akkora nyomorék mint amilyen itt egy kettő... így nem is csoda, hogy feláll a hátamon a szőr tőletek. Elvesztek már a mai nőkből az a mentalitás amiért bármit megtennék.
2011. aug. 8. 10:09
 29/74 anonim válasza:
100%
Az egyik kommentelő írta,mennyi ideje jut egy ilyen embernek a családra.Kérdezem én: hány karrierista,30as,40es éveiben járó nő rohangál manapság az utcákon?Szerintem több,mint ahány ilyen testépítő.Ők nem adnak a külsejükre?Őket mégsem említi a kedves válaszoló,pedig nekik sem jut több idejük családalapításra.
2011. aug. 8. 10:18
 30/74 anonim ***** válasza:
bocsáss meg, ha a karrierista nőket kihagytam (am igazad van, Nekik se jut idő a családra, ezért se vagyok én karrierista..)
2011. aug. 8. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!