Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 oyeacch ***** válasza:

[link]

"a Puerto Rico-i négy utódot hozott össze, és mostanra - teljesen természetes módon - ez teszi ki élete legnagyobb részét."

/tudom hogy rosszak az idézőjelek/

2011. aug. 8. 10:28
 32/74 anonim ***** válasza:

Jó, ne írja azt senki, hogy undorító, de sok sportos ember meg a vaskosabb embereket nevezi undorítónak, meg zsírdisznónak.

Az mivel jobb?

2011. aug. 8. 10:33
 33/74 anonim ***** válasza:
64%
Senkit nem szoktam így leundorítózni... Az viszont már az ő problémája ha zsíros, ahhoz nem kell igen kemény meló csak zabálni és s3gget vakarni. Ha meg hormonális problémája van akkor az meg megint más.
2011. aug. 8. 10:37
 34/74 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a zsíros, kövérekre értettem, akiken reng a háj.

Hanem azokra, akik alkatukból adódóan vaskosabbak, mackósabbak.

Vagy a melles-faros töltött galamb nőkre.

És sokan őket is "zsírdisznózzák."

Én nő vagyok, és én is edzek, de nem látszanak az izmaim, csak annyi, hogy feszesebb vagyok. Pedig szeretném, ha jobban látszana. Egyedül a hasamon látszik az edzés, ott tényleg ott vannak az izmok, nem épp kockás, de majdnem.

Törékeny vagyok, vékony csontú, és nekem meg az esik rosszul, ha kinevetnek, hogy "Na, ne szívassál, dehogy edzel Te, nem is látszanak az izmaid, törékeny kislány vagy."

Ez is ugyanolyan bántó, mint amikor egymást undorítózzák le az izmosak és a kövérek.

Mindenki olyan, amilyen, van akinek ez tetszik, van akinek az.

De nyilván senki nem "undorító".

2011. aug. 8. 10:46
 35/74 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem már a problémádat... "Törékeny vagyok, vékony csontú, és nekem meg az esik rosszul, ha kinevetnek, hogy "Na, ne szívassál, dehogy edzel Te, nem is látszanak az izmaid, törékeny kislány vagy."" most ugyan azt mondod amit én is pofáztam itt végig csak más példával.
2011. aug. 8. 10:52
 36/74 anonim ***** válasza:

Én nem olvastam, végig, hogy mit írtál, csak azt, hogy valaki azt írta, hogy undorító, te meg felháborodtál.

De, voltaképp egyet értünk, és ez a fő.

Ne szóljunk be a másiknak a külseje miatt.

Ennyi.

2011. aug. 8. 10:58
 37/74 anonim ***** válasza:
64%

Ja... legalábbis azt aki keményen dolgozik azt eszemben sincs leszólni! Van olyan ismerősöm amelyik 1 szál bél, de jó pár éve kick boxol, még ha nem is megy neki annyira, de mindent megpróbál. Többször is megszólták, pont úgy mint téged... csak abba nem gondolnak bele, hogy a csávó beteg, más örülne, hogy élne ilyen betegséggel, ő meg még intenzíven is sportol mellette. A legnagyobb g3ci aki őt leszólja.

Viszont aki meg a valagát sem hajlandó felemelni a székből pedig nem beteg az vessen magára.

2011. aug. 8. 11:05
 38/74 anonim ***** válasza:
64%
* vagy akkor ne rinyáljon, hogy ő soványabb/izmosabb akar lenni mozgás nélkül.
2011. aug. 8. 11:10
 39/74 anonim ***** válasza:
32%

G'sback.. bizonyára Neked is vannak hibáid.. pl. a mocskos szád.. mégse írja senki, h sz*r vagy, és h anyud sok-sok éve jobban járt volna, ha inkább lenyel..

persze gondolom Samurai semmit nem fog írni erre a kedves válaszodra.. -.-

2011. aug. 8. 11:19
 40/74 anonim ***** válasza:
76%

Jó, de az azért alkati kérdés, hogy valaki mackós, meg nagy a melle, nagy a feneke.

Belőlem se lesz Rubint Réka soha.

A konditeremben is én vagyok a legtörékenyebb.

Vékony a csuklóm, a derekam, hosszú a nyakam, a karom is vékony, ha hízok is, akkor is csak a fenekemre, meg a combomra.

Mondom, én már 4 éve edzek, de nem vagyok izmos, és nem hiszem, hogy az leszek.

Fehér bőrű is vagyok, gyenge fizikumú,

lehet, hogy a nagy kondisok azt mondják rám, hogy "Kis puhány."

Pedig sokat teszek érte, hogy ne legyek az.

És ez egy ilyen alkat.

Nem mindenkinek vannak jó adottságai ehhez.

2011. aug. 8. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!