Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim válasza:
EZ most tényleg undorító. Tudom, hogy kemény munka van vele, és ha versenyezni akarsz, akkor hajrá, de tudnod kell, hogy szinte egy lánynak sem jön ez be.
2011. aug. 8. 07:59
 12/74 anonim válasza:
100%
Mint férfi,nem vonz.Amit viszont nagyra értékelek egy ilyen férfiban az a kitartás,és az,hogy -szerintem- maximalista.Számomra nagyon imponál,ha egy ember egy adott helyzetből a maximumot igyekszik kihozni.A férjem 32 éves,több,mint 20 éve aktívan sportol,még sincs se olyan teste,mint a 2 linkben szereplő férfinak.Ennek ellenére a testzsírszázaléka 10 alatt van,imádom nézni,mert számomra tökéletes.Mindenkinek más tetszik,de az igyekezet és akaraterő lenyűgöző.
2011. aug. 8. 08:10
 13/74 anonim ***** válasza:
11%

Jó ég, Fruits Punch Samurai, te mit szedsz? Nem vagy kicsit túlpörögve?

De legalább jól bemutattad, milyen belsőt rejthet az ilyen überkigyúrt test, tanulságos volt :)

2011. aug. 8. 08:26
 14/74 anonim ***** válasza:
64%
Nem szedek semmit, és egyáltalán nem vagyok überkigyúrt. Ott van az, hogy "rejthet" nem mindenki ilyen... én ilyen voltam túlsúlyosan is, ilyen voltam gizdán is és most is ilyen vagyok. Egy dolgot viszont kib4szottul rühellek, ha valaki csak úgy leundorítózza más kemény munkáját és nem csak a testépítésnél van így. Én azt is megfejeltem aki azt mondta a nagynehezen összerakott kis elektromos trakimra, hogy sz4r. 3 éjjelen keresztül csináltam azt a f0st szanaszét vágta a kezem az alulemez erreföl azt mondja, hogy sz4r.
2011. aug. 8. 08:39
 15/74 anonim ***** válasza:
100%
08:26, szerinted bárki is durva lenne ha nem provokálnátok? de persze így lehet jönni a dumával hogy "tudtam én hogy minden testépítő agresszív"
2011. aug. 8. 08:48
 16/74 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon nem tetszik.

Csúnya szerintem.

Olyan, mintha felpuffadt volna, ezekkel a kitüremkedő, dagadó izmokkal.

Inkább beteges alkat, mint egészséges.

2011. aug. 8. 09:13
 17/74 anonim ***** válasza:
68%
Annyit még hozzá tennék, hogy ha undorító, akkor undorító, ezen nincs mit szépíteni, mivel senkinek sem személyes ismerőse, ezért tök mindegy szerintem, hogy itt mit mondunk róla. És ezen az se fog változtatni, hogy milyen nagy a kitartása és akaratereje, amit elismerek, de attól függetlenül nem várhatod el, hogy mindenki azt mondja, hogy "húú mekkora munka van ebben a testben, akkor már mindjárt tetszik!"
2011. aug. 8. 09:19
 18/74 anonim ***** válasza:
68%

nekem nem jönnek be az ennyire kigyúrt hapsik, sőt, a kockás has sem /biztos jó fogdosni meg minden, de kérem!!! nem lehet aludni ennyire kigyúrt hapsikon :( én pedig imádok a párom hasán feküdni, vagy a mellkasán../

az edzéssel am nincs probléma, mert én is járok edzeni, a párom is jár edzeni, persze más az én kis edzésem, ami arról szól, h ne legyek már disznó.. meg más a testépítők edzése... de azért sztem kitartásról az én esetemben is beszélhetünk, nem csak az ilyen agyongyúrtak esetében

szóval mi nem szólunk be egymásnak olyasmit, h "jajj, akkor nem foglalkozol velem, ha edzeni jársz vagy focizni vagy kicsit rendbe tenni magad"

am meg, írtátok, h a nők elvárják, h jól nézz ki, stb (a hapsik sokkal inkább elvárják, de ezen most ne vitatkozzunk)

való igaz, h ha valaki azt mondja, a külső nem számít, az idióta.. igenis számít, mert egy fogatlan, 3 mázsás, szakadt ruhás, kócos akárkivel nem csak, h nem járnék, de lehet, h szóba se tudnék állni Vele. Szóval bizonyos határokon belül igenis fontos a külső!! De az a férfi, aki a kedves kérdező linkjén pózol, sztem nem a sokéves gyúrás miatt, és a megfelelő kajálás miatt lett ilyen, (persze jócskán!!!! ez is benne van), hanem egyéb kiegészítő módszereket is alkalmazott.. és aki azt mondja, h nincs por meg egyéb koxos szer az életvitelében, .. hát annak nem hiszek, sajnálom...

Természetesen tisztelendő a kitartásuk, akaraterejük, de az én tapasztalataim szerint, aki így néz ki, az egoista, beképzelt, agresszív, nagyképű és lenéz másokat. Ez az őszinte véleményem, és amint írtam, tapasztalat is!! Nem egy és nem kettő ilyen emberrel találkoztam már, de semmi de SEMMI jó tulajdonság nem volt Benne!! és ahogy Samurai is "kitört" és olyanokat írt, h egy nőt így meg úgy szájba verne... ezek még jobban alátámasztották az eddigi tapasztalataim

2011. aug. 8. 09:26
 19/74 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell, hogy akárkinek is tetsszen, én ezt egy szóval sem mondtam. Annyit kértem, hogy ha nem tetszik annyit mondjatok, hogy szerintetek ez a való életbe túlzás nem tetszik, sőt taszít. De csak így leundorítózni a világon a legnagyobb pofátlanság. Jó, hogy kitörtem magamból, amikor még elképzelni se tudjátok mekkora meló van ebben és ti csak így leundorítózzátok. Az, hogy nektek nem tetszik, oké megvan értve nincs ezzel semmi probléma...
2011. aug. 8. 09:34
 20/74 oyeacch ***** válasza:
68%
Nagyl*faszt. Nem olvastam végig a kommenteket, de olyan álszentek vannak, hogy nemigaz. Ha felteszel egy ilyen kérdést akkor a 90 százalék az lesz, hogy ez undorító meg egyéb p*csaságok. Eközben ez Cutlerről egy igen jól elkapott esztétikus kép. Ha egy ilyen fizkummal elmennél egy diszkóba akkor keresztbe hosszába szopkodnának anélkül, hogy a nevedet megkérdeznék. Ennyi.
2011. aug. 8. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!