Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?
Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?
Jó ég, Fruits Punch Samurai, te mit szedsz? Nem vagy kicsit túlpörögve?
De legalább jól bemutattad, milyen belsőt rejthet az ilyen überkigyúrt test, tanulságos volt :)
Nagyon nem tetszik.
Csúnya szerintem.
Olyan, mintha felpuffadt volna, ezekkel a kitüremkedő, dagadó izmokkal.
Inkább beteges alkat, mint egészséges.
nekem nem jönnek be az ennyire kigyúrt hapsik, sőt, a kockás has sem /biztos jó fogdosni meg minden, de kérem!!! nem lehet aludni ennyire kigyúrt hapsikon :( én pedig imádok a párom hasán feküdni, vagy a mellkasán../
az edzéssel am nincs probléma, mert én is járok edzeni, a párom is jár edzeni, persze más az én kis edzésem, ami arról szól, h ne legyek már disznó.. meg más a testépítők edzése... de azért sztem kitartásról az én esetemben is beszélhetünk, nem csak az ilyen agyongyúrtak esetében
szóval mi nem szólunk be egymásnak olyasmit, h "jajj, akkor nem foglalkozol velem, ha edzeni jársz vagy focizni vagy kicsit rendbe tenni magad"
am meg, írtátok, h a nők elvárják, h jól nézz ki, stb (a hapsik sokkal inkább elvárják, de ezen most ne vitatkozzunk)
való igaz, h ha valaki azt mondja, a külső nem számít, az idióta.. igenis számít, mert egy fogatlan, 3 mázsás, szakadt ruhás, kócos akárkivel nem csak, h nem járnék, de lehet, h szóba se tudnék állni Vele. Szóval bizonyos határokon belül igenis fontos a külső!! De az a férfi, aki a kedves kérdező linkjén pózol, sztem nem a sokéves gyúrás miatt, és a megfelelő kajálás miatt lett ilyen, (persze jócskán!!!! ez is benne van), hanem egyéb kiegészítő módszereket is alkalmazott.. és aki azt mondja, h nincs por meg egyéb koxos szer az életvitelében, .. hát annak nem hiszek, sajnálom...
Természetesen tisztelendő a kitartásuk, akaraterejük, de az én tapasztalataim szerint, aki így néz ki, az egoista, beképzelt, agresszív, nagyképű és lenéz másokat. Ez az őszinte véleményem, és amint írtam, tapasztalat is!! Nem egy és nem kettő ilyen emberrel találkoztam már, de semmi de SEMMI jó tulajdonság nem volt Benne!! és ahogy Samurai is "kitört" és olyanokat írt, h egy nőt így meg úgy szájba verne... ezek még jobban alátámasztották az eddigi tapasztalataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!