Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?
Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?
Kicsit úgy tetted fel a kérdést, mintha bármelyik pillanatban szembe jöhetne valakivel az utcán egy dzséjkátlör :D Na de akkor most készülj fel, hogy jönni fognak a további ilyen vélemények a lányoktól hogy fujj ez undorító hogy lehet így kinézni kell az izom de ez már sok, meg a „natúr” testépítőktől akik a nőket fogják támogatni merthogy ők mennyire szuperek hogy nem nyomnak koxport és csak egy kicsit szeretnének izmosak lenni, aztán ott lesznek még a testépítő testépítők akik (jogosan) oltani fogják a népet.
Ja és: egyetlen csajt sem tudnék mondani az ismerőseim közül, akinek bejönne az ilyesmi, olyat méginkább nem, aki megértene vagy ugyanazon a véleményen lenne, mint én. Úgyhogy így olvasd most ezt a választ.
Picit mélyebbre ásnék a témában, még akkor is ha te most csak a külsőségekre gondoltál. Szóval.
Az első, hogy hogyha tényleg versenyezni szeretnél, a legutolsó aminek érdekelnie kell téged, az a lányok véleménye. A legtöbben csak a felszínt látják, nem csak ebben a sportban, mindenhol. Persze erre az is rátesz, hogy ez az egész az esztétikáról szól…de ez le van írva 1000 helyen. Nagyon nagyon sokan nem tudják, hogy mi van egy ilyen test mögött, hogy mekkora lelkierő és tudás kell ehhez, hogy ők nem a 12 éveseknek akarnak tetszeni, akik jövő hétvégén fogják elveszteni egy 30 évessel a diszkóban.. nem tudják, hogy a testépítők miért csinálják, amit csinálnak, még magáról az emberről sem tudnak semmit; pedig már egyetlen interjúból is levonhatnának pár következtetést, csak b*sznak rákeresni, mert mint mindenhez, ehhez is lusták. Na én ezeknek az embereknek a véleményére nem szoktam adni.
Több szempontból is tisztelem a testépítőket, persze köztük is vannak, akik ilyenolyan menedzser meg szponzor nélkül szarra sem jutottak volna… De alapjában véve ők nem azért nem átlagemberek, mert ilyen durván néznek ki, hanem azért, mert nekik volt kitartásuk ezt végigcsinálni. Ez (az én szememben legalábbis) már értékesebb emberré teszi őket.
A kérdésedre válaszolva: mondhatjuk hogy bejön, de ez azért nem egy olyan átlagos dolog mint megkérdezni hogy "lányok nektek tetszik a barna haj?". Nem találom kifejezetten szexinek, de érdekes, szokatlan. Nem taszít.
És ők sem mindig ilyenek ám, ha nincs versenyszezon akkor nincsenek leszálkásítva, sem víztelenítve, nem feszítenek stb stb. Szörnyetegek, de azért annyira nem. (:D)
Sikerült megint regényt írnom.. Én egyébként fiatal vagyok, nekem is rengeteget kell még tanulnom, csak ezeket szűrtem le a pár hónap alatt olvasott-látott-hallott-érzett-tapasztalt stb. dolgokból. Az előző két választ nem minősíteném, de csak mert gondolom lesz még pár ilyen.. viszont szerintem ez más munkájának a semmibe vevése.
Ezt meg sokan el sem fogják olvasni, akárhogy tördeltem összevissza a szöveget hogy csalogatóbb legyen :D
neked pedig sok sikert későbbre, már ha komolyan gondolod.
5:36 köszönöm a válaszod!! el sem hinnéd mennyire egyetértek!!!
azért jöhetnek még
Nem jön be. Inkább ijesztő.
"ez az egész az esztétikáról szól"
Nem tűnik esztétikusnak, se egészségesnek. Esetleg önimádónak.
Nem vagyok 12 éves, és ügyesen tördelted a hosszú szöveget :)
nem, egyáltalán nem jön be
Elolvastam nyuszi válaszát is de az megint tök más amit ő ír. Tévedés ne essék én is becsülöm a kitartásukat de ennyi. Oké, hogy lehetnek esztétikusak de női szemmel egyáltalán nem számítanak vonzónak (és ugye most erről szól a kérdés:) és ezt ők is tudják. Ettől még simán össze tudnak szedni egy barátnőt. Vannak akiknek bejön, csak kevesebbnek. Ez most olyan, mintha a pasiktól kérdeznéd, hogy bejön-e nekik ez a nő:
Hiába értékelik a kitartásukat, attól még nem fogják vonzónak találni, az agy nem így működik.
Személy szerint nekem még az is sok, amit az első linkelt, bár csak a hasa miatt (nem szeretem a kockákat)
De ez az egész annyira nézőpont kérdése...ízlések és pofonok, a lényeg, hogy érezzék jól magukat a testükben :)
Nyuszi és 06:34 leírta nagyvonalakban a dolgokat. A nők elvárják, hogy így nézz ki:
(első linkelte) de fogalmuk sincs mekkora meló, hány évnyi kínkeserves diéta és kemény súlyzózás áll egy "ennyi" testalkat mögött is. Aztán ott ugye a másik, engem mindenki hülyének néz mert nem megyek "este dizsizni, vele inni alkoholt a kajálási szokásai"-m pedig tök más mint a nagy átlag.
Arról nem is beszélve, hogy a nők sem tudják mi kell nekik. Ha "edzeni mész, nem vele törődsz" akkor szemét kib4szott gorilla vagy (szó szerint idéztem egyik nő pajtitok szavait amit a szemembe mondott) de ha meg punci alakod van akkor meg azon sóhajtoznak milyen lennél ha izmos lennél.
Na és itt kell egy sportoló embernek dönteni! Jól csinálja azt amibe belekezdett vagy hagyja befolyásolni magát egy egy fürdős k*rva kedvéért. Én döntöttem, amelyik nőnek nem tetszik, hogy edzem és úgy edzem ahogy én akarok az megnyalhatja a golyómat és elmehet a g3cibe... pedig k*rvára messze vagyok mind az első által linkelt csávótól mind dzséjtől.
Aki meg ezt mondja: "ez ku*va undorító" leginkább megfognám és addig verném ököllel a pofáját amíg így nem néz ki: [link]
Fel sem tudod fogni mennyi meló, mennyi energia van egy olyan testbe. Neki EZ AZ ÉLETE! Ennyi erővel aki ezt összegyüjtötte az is undorító: [link] mert miazhogymár ennyi cipellője van? Mé nem elég neki 3 amennyi nekem van (kinti, benti, eljárós)? Egyeseknek miért van annyi autója? Fújj tiszta undorító... na mész te a g3cibe kedves első! Ha azt mondod, hogy neked nem jön be mert szerinted túlzás akkor azt mondom, oké ez a te döntésed. De ha neked sem esne jól az ha pl főznél egy vacsorát direkt a férjednek az meg jön és azt mondja ez UNDORÍTÓ! Gondolkozz már mielőtt ilyeneket beszólsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!