Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?
Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?
Mondjuk nem értem miért terelődött el a téma a hájas emberekre. Attól hogy valaki egy hájas zsírdisznó, még lehet értékes ember. Van olyan ismerősöm, aki egy olyan jó 100 kg-val nehezebb nálam (és ez nem izomtömeg) de attól még nem rinyál a szája. Talán nem látszik meg rajta, de igenis sportol (edzőtársamról beszélek), és jól érzi magát a bőrében, legyen az akármilyen zsíros.
Szóval nem kéne most csak azért negatívan feltüntetni embereket, mert kövér. Persze tudom, hogy samurai-ék pont ez ellen kampányolnak itt, de 1-2 hozzászóló már kezd kicsit átesni a ló túloldalára. Igen a mackós csak egy kifogás, de mi ellen? És aki éppenséggel 'mackós' az rögtön egy hájas lusta g4ci, aki semmit nem ér az életben?
"És aki éppenséggel 'mackós' az rögtön egy hájas lusta g4ci, aki semmit nem ér az életben?"
Ezt ki mondta? Pont azt szoktam mondani, hogy az edzés nem a legfontosabb dolog az életben, de ha valaki dagadt akkor az dagadt, nem kell kifogásokat keresni. Ha neki így jó, engem nem zavar. És aki ennyire izmos az nem értékes ember csak undorító?
Samurai Te miről beszélsz??? a kérdező kérdése: Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?
erre válaszolt néhány nő, h undorító, nem jön be, stb stb.. erre jössz Te, aki HAPSI!!! és a kérdés CSAJOKNAK szólt.. -.- de mindegy.. és felkapod a vizet, h UNDORÍTÓ?! blablabla.. SENKI nem kérte a véleményed arról, h ha "dagadt", akkor mit csináljon?
erre most azt írod, h mások sértődtek be, akik kérdezték, h ha dagadtak, akkor mit csináljanak
Amúgy meg már tényleg nem értem mi a f4szt veszekszünk itt még itt? Lóf4szt se érünk el vele. Én ugyan úgy edzeni fogok mint egy gép, egyesek meg pont ugyan akkora nagypofájú k*rvák maradnak. Mi a f4szt bizonygassuk itt egymásnak, hogy mi az állás amikor úgy sem fog senki senkire hallgatni? Mi a f4szt csinálunk még itt egyáltalán?
69-es te meg kussolj, ugyan annyi jogom van itt válaszolni mint neked. Te is bepofátlankodsz máshova, oda is amikor direkt csak fiúkat kérdeznek.
Én itt befejeztem semmi értelme az egésznek a 69-es úgy is idióta csököttagyú barom marad, én meg ugyan úgy le fogom sz4rni az egészet...
Viszlát kiszáltam, trollkodjatok nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!