Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön egy...

Csajok! Nektek bejön egy ennyire kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Jó tudomm hogy nem fogok így kinézni de szeretnék elkezdeni testet építeni versenyszerűen. arra vagyok kíváncsi hogy a csajok hogyan viszonyulnak egy ilyenhez. Ez egyenlőre csak egy elhatározás és sokat kell még tanulnom stb., csak feltettem a kérdést. szóval?

[link]

2011. aug. 8. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

Kedves oyeacch:

Persze tudom én, de itt (remélhetőleg) felnőtt emberek beszélgetnek nem általános iskolás gyerekek. Tökéletesen átérzem a helyzeted, csak engem azért cseszegettek mert a legkisebb voltam az osztályban. Aztán ahogy beütött a pubertás és abbahagytam a sportot, szépen meghíztam.

Persze én nem voltam így boldog és elkezdtem újra sportolni. Sokat nem nőttem, de most már inkább izom van rajtam mint háj és az önbizalmam is helyre állt. Nem mondom elszörnyedek, hogyha meglátom magam egy régi képen. Hogy hogyan tudtam én így kinézni, így élni? De attól még nem nézem le a kövéreket, de én is rossz véleménnyel vagyok azokon akiknek csak sír a szájuk és nem tesznek ellene. Ha nekem sikerült nekik is menni fog.

De ezektől függetlenül sem kövéren, sem most nem voltam rossz ember. Attól hogy egy emberen sok a felesleg még lehetnek pozitív tulajdonságai. És egy kigyúrt testépítő is lehet kedves ember. Én eddig ilyen 'izomagyú bunkó állat' emberekkel csak a 'kirakom a bicepszem faszbukra' kategóriában találkoztam, na de azok nem is versenyszerű testépítők.

2011. aug. 8. 12:09
 52/74 oyeacch ***** válasza:

Igazad van.

A feszengő idiótákat meg én se értem a faszbúkon.

2011. aug. 8. 12:37
 53/74 anonim ***** válasza:

"Az hogy dagadt vagy objektív, hogy undorító az szubjektív."

:DDDD

A kérdéssel kapcsolatban pedig, igen, én merem mondani hogy bejön nekem az ennyire kigyúrt test. Bár nekem is jobban tetszik amit az egyik válaszadó linkelt, nálam a profi testépítők izomzata sem lenne kizáró ok. A túl vékony vagy az elhízott viszont már igen, mivel én magam is járok terembe, és odafigyelek az étkezésre, fontosnak tartom hogy a pasim is hasonló értékrenddel bírjon. Na meg hogy ne legyek izmosabb tőle. :P Egyébként pedig lehet hogy nem sok nőnek jönnek be a "nagydarab" testépítők, de akiket ismerek azoknak mindig tökéletes alakú bombanőik vannak, szóval kérdező, ez ne tartson vissza, biztos, hogy emiatt nem maradsz egyedül! :)

2011. aug. 8. 18:33
 54/74 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy, hogy tetszik-e a csajoknak vagy sem, mivel Jay-ből csak egy van :) és kicsi a valószínűsége, hogy szembe jön egy ilyen fizikum az utcán :D
2011. aug. 8. 19:14
 55/74 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a csajoknak a testépítőkről általában egy ilyesmi jut eszükbe:

http://www.youtube.com/watch?v=0tat7tdEJr4

Többet nem szükséges mondanom, a videó magáért beszél...

2011. aug. 8. 19:17
 56/74 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. De nem csak maga a külső, hanem , hogy igazán kemény férfivel állok szemben. Nem semmi egy ilyet összehozni és a céltudatosság nagyon vonzó tulajdonság.
2011. okt. 22. 08:28
 57/74 anonim ***** válasza:

Szerintem sok csaj azt se tudja mi jön be neki,mert lehet,hogy elsőre azt mondja,hogy nem jön be,de ha élőben beszélgetne vele,akkor csak ráizgulna.

Amúgy Punch Samurai és Dilisnyuszi véleményét nem értem az első két válaszolóval kapcsolatban,mert szó nem volt olyasmiről,hogy a teljesítményét fikázták volna,ez csak fölösleges fontoskodás,belemagyarázás.a teljesítmény egy más téma,itt pusztán a külsőről volt szó.leírták,hogy szerintük undorító,ez az ő ízlésükről szól,ennyi.Nem értem ezen miért kell kiakadni:)

2011. okt. 22. 09:41
 58/74 anonim válasza:
Most félreértés ne essék..igen elismerem énis hogy sokat dolgoznak de köpök a qurva nagy izmaikra.. ketrecharcoltam pár évet és megfordult nálunk testépitő és akkorát röhögtünk rajta lenyomtam neki zsinorba 80 fekvőt mig ő 40 abbahagyta..neki 52 -es karja volt ...nekem 34 se :D ő 80 kiló volt én 70 ..szóval annyira nem nagy eltérés és annyi erejük nincs mint nagyanyámnak ...jó kinyomja a 100 kilót mellre ..hűha én a 60-at de ő 10-szer nyomja ki a 100-at aztán behal én 50 -szer a 60 -at és még akkor is megy a testépitők robbanó izmokat épitenek ..óriási súlyokat pár percig mozgatnak én kisebb súlyokat mozgatok 5-ször 6-szor annyi ideig vagy folyamatosan...szóval mindeki döntse el mit akar...innentől kezdve ezen logikai alapon önmutogató majmok...arra edzik testüket hogy mindekit átverjenek azzal hogy pár percig óriásinak néznek ki meg óriási sulyogat mozgatnak majd eltünnek te meg nézel hogy hűű de izmos ...én ehelyett fél órát járok kézen amire ő soha nem lesz képes ..mégse vagyok magamutógató majom ..szóval ennyit róluk..lehet kövezni
2011. okt. 22. 11:30
 59/74 anonim ***** válasza:

nekem az ilyen pasik a zsánereim (L) főleg Vörös Zoli <3 :D

de sajna nem rohangálnak az utcán :/ 19/L

2011. okt. 22. 14:28
 60/74 marci936 válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-08 12:09

Istenem megint a kamu adatok az igy is nyomorék történetnek a felturbózásához.

Szóval 80kg volt és 52-es keze volt? Milyen magas volt 150cm? Ha genetikusan messze a keze a legfejlettebb akkor is egy alacsony magasság (165cm) mellett legalább 95kg-nak kéne lennie, de kb ilyen magas lee priest volt aki 100-110kg volt és még neki sem volt 52-es keze...

40 fekvőtámaszt tudott? Érdekes a testépitők a versenyek elött a szinpad mögött 4-5x 50 fekvőt lenyomnak "pumpálás" gyanánt, hogy az izmaik szeparáltabbak legyenek és több vér kerüljön oda, igy nagyobbnak látszik a pózolás ideéig. És a versenyek elött ők teljesen levannak szálkásitva annyi erejük van mintha jó 10 évvel idősebbek lennének.

A nagy izomtömeg valóban sok nyújtás,kiropraktor mellett is mozgás lassulásban nyilvánulhat meg, de ha az a robbanó izom egyszer betalál te nem fogsz felkelni a földről...

A testépités a mutogatásról a test "szépségeinek" az emberi test anatómiai csodájának bemutatására szolgál, jogosan bűszkén húzhatja ki magát az utcán aki 10 éves folyamatosan eddz. Persze amikor a youtube-on vagy máshol látod a sok gizda 50kg-os gyereket feszengetni azok csak hülyülnek...

rizs,csirkemell,zabpehely,zöldségek,ásványviz,(élsportnál szteroid)

még mindig egészségesebb mint,

alkohol,cigi,drog,energiaital, kávé, szendvics,gyorséttermi kaják

"arra edzik testüket hogy mindekit átverjenek azzal hogy pár percig óriásinak néznek ki "

Ezt kifejtenéd bővebben?

Igen, én is egy testépitő vagyok 44-es kezem van, én a naturál vonalat üzöm azt is fogom, de nem itélem el a szteroidok használókat sem, de ha kiderülne hamilton olyan drogokat szed, amivel 110%-osan tud koncentrálni, mi lenne? semmi, érthető ...

A kérdésre is válaszolva, van elég ilyen jellegű kérdés már, könnyedén rátudsz keressni, mindehol kb ezek a negativ válaszok jönnek, de mellesleg a vin diesel, the rock, a thor, a zöld lámpás, az amerika kapitány főszereplői mind izmos emberek, és nekik is 40-45cm közötti bicepszük van, ők nem undoritóak?

2011. okt. 22. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!