Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 19:30
81/83 anonim válasza:
Testépítőknél nyilván súlyzós gyakorlatokban kell nézni, egy átlag emberhez képest, nem egy teljesen más dologban egy abban profihoz.
82/83 ✮ʝօк válasza:
Csak azért mert ha a szekrénycipelő később fárad el az állóképesség, és nem erő kérdése.. :) nyilván nem a jó állóképességért gyúr aki gyúr :)
83/83 A kérdező kommentje:
Most olvasgattam regi bejegyzesem ide..
igen sok hulyeseget mondtam de amit mondtam az ugy is volt es nemhallgattam. a sok fa sz ra... ennek koszonhetoen 14 evessen orszagos fekvenyomo bajnok lettem azt csak azoknnak mondom akik aztmondtak hogy nekem egy 10 evig nemlesz szukseg tapkuegeszitokre meg stb... abban igazuk volt hogy izuletek tonkremennek.... bar arra is van ellenszer....
2014. nov. 5. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!