Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb
mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo
brutál
Édes fiam hülye vagy. A 30 százalékost tökmegnövelőnek hívják. Koraiak neked még a porok /főleg ha így hívod a tápkieget/, inkább zabálj és eddz!
2011. jún. 8. 21:26
22/83 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ muszáj mindent rendesen irni jo ak tömegnövelö igy jobb? És étrend kiegészitöket szerintem nyugotan szedhetek.és nem a leszolásokat vártam volna meg a hülyézést mert nem ismertek ugyhogy ne hülyézetek a jó tanácsokat vártam h mi szedjek és szedhetek étrend kiegészitöt de miet?
23/83 A kérdező kommentje:
amugy ilik rád a név te bunko paraszt xD és ne legyél már olyan okos te szájber paraszt
Átfogalmazva gyengébb kaja a 5 dg csirkemell és 10 dg rizs, mint a 10dg csirkemell és 5 dg rizs???
De rendes leszek... A tömegnövelőket osztják be 15% alatti 15-30% közötti és 30% feletti fehérjetartalomra. Árban olcsóbb a 15% alatti a 30% feletti a legdrágább. Ha tételezzük fel 20% fehérje tartalmú egy tömegnövelő akkor kb 78% a cukor ( dextróz, maltóz esetleg vitargo ) 2% zsír és egyéb kiegészítők színezékek stb. Tehát azért mert 15% alatti nem gyengébb inkább egészségtelenebb hisz több benne a cukor -> ami a legegyszerűbb ch ( legalábbis ami a tömegnövelőkbe van ) -> zsírosodáshoz vezet ( kivétel edzés után ). Természetesen minden táplálékKIEGÉSZÍTŐT ( nem port meg szer meg cucc ) úgy kell megválasztani, hogy amit nem tudsz bevinni szilárd kajából azt pótold ezekkel. E szerint érdemes választani. Azt meg se említem, hogy a big bang nem erős táplálékkiegészítő, csak 21 alatt nem ajánlott, de a kávé sem ajánlott 18 alatt mégis vödör szám isszák. És azért nem ajánlott 21 alatt, mert stimuláns, felpörgeti és megterheli a keringési rendszert. Olyan a hatása illetve hasonló mint a koffeinnek, csak kicsit erősebb. ( Neked erre egyáltalán nincs még szükséged vagy 10 évig biztos )
2011. jún. 8. 21:42
Mit flegmulsz itt 13 évesen?
2011. jún. 8. 21:44
És miután már engem is lehülyéztél, meg kaptam az oltásokat válasz a kérdésedre vegyél egy adag tejsavó fehérjét és mellé dextrózt. 0,5g / tskg fehérjét és 40-50g dextrózt tolj be edzés után vízzel. ( Nem a tejsavót kell mérni, hanem megnézed, hogy 100g ba mennyi a fehérje és úgy kiszámolod. ) Egyébként pénzkidobás szerintem ez neked de csináld ha ettől érzed erősnek magad. Ha pedig teljesen rendben van az étkezésed és azért kérdezted, mert már nem bírsz napi 1 kg csirkét megenni akkor elnézésedet kérem, de kétlem, hogy meglenne az alap ch és fehérje beviteled illetve kellő mennyiségű többszörösen telítetlen zsírsavat fogyasztanál, a megfelelő izomfejlődés érdekében.
2011. jún. 8. 21:46
27/83 A kérdező kommentje:
Köszi ilyeneket vártam volna töbitöl is de azért szerintem a 10 év kicsit sok volt :)
28/83 A kérdező kommentje:
Figyu bocs h lehülyéztelek de az ilyen válaszokat vártam edigis és egy nap 6 szor eszek van amiko 7 és eég sokat kell hasaznom hogy ne legyen nagyon nagy hasam xD
Meddig akarod még tetézni? lol Fogyatékos.
2011. jún. 8. 21:54
30/83 A kérdező kommentje:
Az anyukád meg estleg te söt biztos h te vagy fogyatékos te inkáb ne is irj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések: