Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál
Helló!
Én kb a jumbot meg a brutalt ajánlom!:D
mark86
biztos jó a fegyencedzés,de a felfújt szót csak szellemi fogyatékosok használják....
miért is béna nyomorék szó a felfújt? Szerinted, miért van az, hogyha valaki abbahagyja az edzést, hetek, hónapok és hamar "leeresztődik"? Talán mert nem izom van rajta, hanem a szerek fújták fel?!
Ja és nem én írtam azt a választ amire reagáltál. 24/N
mark86
irány a kisegítő iskola!
ha nem edzel,nem eszel, a testnek nincs szüksége izomra ezért lebontja.
a szerek nem fújnak fel,nincs hatásuk.
ne szólj bele olyan dolgokba amiről fogalmad sincs.
ÓÓÓ íme egy 24 éves doktorit végzett hölgy aki kívülről fújja a táplálékkiegészítők listáját és anyagait. 1 nem eresztenek le csak a szteroidosok ( élsportolók, de más sportban ugyanúgy szteroidoznak, csak nem ilyen látványos az eredménye )
Aki nem koxol lassan ereszt le. Miért? mert nem eszik annyi tápanyagot, hogy a szervezet fenntartsa az izomzatot. Felesleges izomzatot nem lesz olyan hülye a szervezet, hogy cipel, ahelyett, hogy fontosabb szervekhez juttatná a tápanyagot.
1. koxosok sem eresztenek le
2. a kinézet nem türközi az erőt, az amiatt van, hogy nem nyomkodunk maxot, mert nem célunk, illetve genetikán és izomrost összetételen is múlik. Semmi köze nincs a táplálékkiegészítőkhöz vagy koxokhoz. Az erőt is ki miben méri, általában az ilyen idióták, mondjuk abban, hogy a 30 kilóval könnyebb szekrénycipelőnél előbb elfáradnánk szekrénycipelésben, mert neki nyers ereje van, mi meg fel vagyunk fújva. Nincs értelme az ilyen gyökereket győzködni, mert nincsenek tisztában alapvető biológiával sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!