Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb két honapja járok le kondi...

Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:

Helló!

Én kb a jumbot meg a brutalt ajánlom!:D

2011. jún. 13. 12:35
 72/83 anonim ***** válasza:
egyél egészségesen, és ne próbálgasd a maximumod! Ha van eszed betartod amit írok!
2011. jún. 13. 15:10
 73/83 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Most unom elolvasni ezt a sok választ, nemtom ajánlotta-e már valaki, de én mondom töltsd le/vedd meg Paul Coach Wade "Fegyencedzés" c. könyvét, és csináld végig ami benne van, nagy kitartással és egészséges életmóddal 2-3 év alatt igazi vasgyúró lehetsz a korodhoz képest és nem egy felfújt törpe, aki megcsökött, mert 13 évesen megerőltette a gerincét..
2011. jún. 13. 15:25
 74/83 anonim ***** válasza:

mark86

biztos jó a fegyencedzés,de a felfújt szót csak szellemi fogyatékosok használják....

2011. jún. 13. 21:45
 75/83 anonim ***** válasza:

miért is béna nyomorék szó a felfújt? Szerinted, miért van az, hogyha valaki abbahagyja az edzést, hetek, hónapok és hamar "leeresztődik"? Talán mert nem izom van rajta, hanem a szerek fújták fel?!

Ja és nem én írtam azt a választ amire reagáltál. 24/N

2011. jún. 14. 17:08
 76/83 anonim ***** válasza:

mark86

irány a kisegítő iskola!

ha nem edzel,nem eszel, a testnek nincs szüksége izomra ezért lebontja.

a szerek nem fújnak fel,nincs hatásuk.

ne szólj bele olyan dolgokba amiről fogalmad sincs.

2011. jún. 14. 17:20
 77/83 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ íme egy 24 éves doktorit végzett hölgy aki kívülről fújja a táplálékkiegészítők listáját és anyagait. 1 nem eresztenek le csak a szteroidosok ( élsportolók, de más sportban ugyanúgy szteroidoznak, csak nem ilyen látványos az eredménye )

Aki nem koxol lassan ereszt le. Miért? mert nem eszik annyi tápanyagot, hogy a szervezet fenntartsa az izomzatot. Felesleges izomzatot nem lesz olyan hülye a szervezet, hogy cipel, ahelyett, hogy fontosabb szervekhez juttatná a tápanyagot.

2011. jún. 14. 17:22
 78/83 ✮ʝօк&# ***** válasza:
15:25 vagyok.. mark, egyáltalán nem akartam megsérteni senkit..biztos azért reagáltál így mert te is (jobb szót nem tudok) felfújt vagy, úgymond keményen edzel és kajálsz hogy jól nézz ki,de az erőd 100% hogy nem tükrözi a kinézetedet.. ez a testépítés egyik átka.. :) amúgy a felfúvódást azért írtam mert 13 évesen nem hiszem hogy feltétlenül kell kondizni valakinek.. viszont fiatalkorban a különböző szerek fogyasztását elítélem(mindegy hogy tápkieg vagy drog), ez az én véleményem.
2011. jún. 15. 12:58
 79/83 anonim ***** válasza:

1. koxosok sem eresztenek le

2. a kinézet nem türközi az erőt, az amiatt van, hogy nem nyomkodunk maxot, mert nem célunk, illetve genetikán és izomrost összetételen is múlik. Semmi köze nincs a táplálékkiegészítőkhöz vagy koxokhoz. Az erőt is ki miben méri, általában az ilyen idióták, mondjuk abban, hogy a 30 kilóval könnyebb szekrénycipelőnél előbb elfáradnánk szekrénycipelésben, mert neki nyers ereje van, mi meg fel vagyunk fújva. Nincs értelme az ilyen gyökereket győzködni, mert nincsenek tisztában alapvető biológiával sem.

2011. jún. 15. 13:20
 80/83 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Miért GregX te miben méred az erőt?
2011. jún. 15. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!