Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb két honapja járok le kondi...

Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:

Tarthat 13 évesen kemény edzéseket. Ebbe mi a hiba ?

Heti egy pihenőt írt, nem napi egyet. Olvasd el azt a linket amit a előttem író okostojás írt , az jó.

2011. jún. 8. 20:52
 12/83 A kérdező kommentje:
igyvan heti egyet irtam és azért irtam erös szert mert van eröseb meg gyengép pl a jumbonál szthiszem eröseb a Big Bang és igenis vehetem komolyan föleg ha versenyekre járok:)
2011. jún. 8. 20:56
 13/83 anonim ***** válasza:
Totál felesleges ennyi ésszel elkezdened is.
2011. jún. 8. 20:57
 14/83 A kérdező kommentje:
1 már elkeztem 2 ö miért irtad h enyi észel mert te is okoskodo gyö kér vagy ? ak ird le mi azaz "enyi észel elkezdened " mire irtad?
2011. jún. 8. 20:59
 15/83 anonim ***** válasza:
Jó este van... heti 1 et akartam én is írni, de miután okostojásnak neveztél elmesélem, hogy heti 1 pihenő azt jelenti hogy heti 6 edzése minimum van. Gondolom az überbrutál kemény edzéseken heti 1x dolgozik meg 1 izmot... A kemény edzés meg azt jelenti, hogy teljesen sokkolja az izmait és nagy súlyt is használ. Szerintem 16 alatt egyáltalán nem kéne nagy súlyokkal dolgozni, de leszarom, majd 3-4 év múlva jön a kérdés, hogy miért fáj ez miért fáj az majd akkor emlékezz erre.
2011. jún. 8. 21:00
 16/83 anonim ***** válasza:
Azért mert látszik rajtad, hogy nem érted az egészet. Nem tudod mi mire jó. Arról nem beszélve, hogy a konditermek 90%-ába 13 évesen be se engednek... A miérten meg gondolkozz...
2011. jún. 8. 21:02
 17/83 A kérdező kommentje:
akkor ere mondok valamit van egy ismerösöm ö is 13 évesen kezte el már 17 éves és érdekes semi baja sincs ö is szedte elöször a gyengéb fehérjéket és ha birom nagyob sujal mért ne csinálhatnám?
2011. jún. 8. 21:02
 18/83 A kérdező kommentje:
nemtudom h miem kondi termekbe jársz d nekem az unokatesomé a kondi terem ugyhogy jo h beenged és tudom h mi mire jo nekem ne akard megmagyarázni a hülyeségeidet
2011. jún. 8. 21:05
 19/83 anonim ***** válasza:

Akkor mond már el mitől gyengébb egy fehérje...

Ne haragudj meg, de olyan fogalom zavarban szenvedsz, hogy nehéz elhinni, hogy ilyen überokos vagy testépítés terén...

2011. jún. 8. 21:20
 20/83 A kérdező kommentje:
az a különbség fehérjék közöt hogy van olyan ami 10 % os fehérje meg van 30 % os fehérje porok és nem montam h über okos vok ilyen téren de azt se h nem tok rola semit
2011. jún. 8. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!