Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál
13 évesen? :)
az nem rossz, én sztem 80-85 kilóval tudnám (21F)
21.
és mióta az életemet tudom edzek.. deee nem súlyokkal.
az én specialitásom, hogy 10 másodpercen belül meg tudok ölni egy embert, aki teljesen mindegy hogy épp ki tud-e nyomni 300kg-ot fekve vagy sem.
de a 65 kilóhoz tényleg grat.
viszont (mint kérted) a javítás: olyan nincs hogy nem szedsz semmit. 1. védőoltást kapsz, az már egy mesterséges cucc, gyógyszert is szedtél valószínűleg, ezt lehet igazán SZEDNI (a védőoltás csak analóg mód, az is gyógyszer)
és a legfontosabb: táplálékkiegészítőt nem szedünk, hanem eszünk. írtad hogy sokat eszel, 2 zsömlét és főtt kaját. ha tápkieget eszel az ugyan ilyen kaja, úgyhogy nem ér úgy érvelni, hogy te semmit sem "szedsz" :)
ja, alap lesz tényleg hogy sokat kéne olvasnod, és csak abba kérdezned amit már elolvastál, csak épp valami nem világos.
a gyógyszeres példa tényleg csak a szóhasználat miatt volt. a tápkieg = kaja. tehát ahogy mindenki evett (jobb esetben) húst stb.. a tápkiegben is mondjuk ugyan úgy fehérje van (például) meg vitaminok stb. mint az ételekben. mégis mit vegyél? az 1. a saját étrended. ha utána olvasol, akkor tudni fogod hogy tápkieg nélkül is nagyon fehérjedúsan kell étkezned testépítéshez... és ez a fő! aztán ha így már edzettél.. akkor lehet még kicsit tuningolni plusz fehérjével. nem tudom mekkora a testtömeged, de 13 évesen 50 kiló körül még nem kell sztem tömegnövelő, csak mondjuk sok rántotthús meg rizs :D
én nem sportolok, már rég óta. harcművészetekkel foglalkozom, tanulok. megjegyezném hogy igazi harcművészetekkel, nem kirakat fasságokkal amiket általában oktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!