Kb két honapja járok le kondi terembe 13 éves vagyok. Kb mien porokat ajánlotok nekem? Ilyenekre gondolok pl:jumbo brutál
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 19:30
1/83 anonim válasza:
Az a legnagyobb baj, hogy nem fogsz rendesen kifejlődni. Exem is ennyi idősen kezdte el, és maradt 170cm...pfffff
Se a kondizást, főleg a porok szedését nagyon nem ajánlom ennyi idősen!!! 24/N
2/83 anonim válasza:
Kondizni lehet, de a porokat, stb felejtsd el még egy ideig.
3/83 TOMAtm válasza:
semmit,csak kaja és átmozgató edzés.
4/83 anonim válasza:
WTF exed megállt a növésbe? Mind1. Egyébként igen kizárólag átmozgató edzése legyen, mert ízületeidet ilyenkor a legkönnyebb tönkretenni és akkor nem lesz egy hosszú pályafutásod. Porokat még hanyagold, mert teljesen feleslegesek, maximum egy tejsavó fehérje edzés után, de szerintem még nem olyan intenzív az edzésed, hogy szükség legyen rá.
5/83 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat nem nagyon erös porokra gondoltam csak egy 25 30 % os fehérje tartalmura . az edzésem elég kemény ugyanis szeretem ezt csinálni komolyan gondolom egy héten egy pihenöt tartok
2011. jún. 8. 20:04
6/83 anonim válasza:
agyporokat szedjél, lehetőleg 100% agysejt tartalmúakat. Általános iskolát meg próbáld elvégezni, valahogy könyörögd ki a biosz tanártól.
7/83 A kérdező kommentje:
mi bajod van ??? te nem tudsz semit az eredményeimröl iskolába ugyhogy kuss és ilyen hozászolásokra meg nem vagyok kiváncsi
2011. jún. 8. 20:16
8/83 lee12 válasza:
hagyjátok ....ő lesz majd kigyúrt utcaseprő
ja és ha szeretnéd hogy majd 60 év múlva megtudd emelni az unokád akkor a helyedben könnyítenék az edzésen
9/83 A kérdező kommentje:
jo könyitek de akor adjatok tanácsokat ne it irogasatok minden lefikázo izét.... akor várom a tanácsokat mikor edzek menyi idöd hogyan ilyen jol tugyátok mondjátok én megfogadom de aki nem tud normálisat irni az ne irjon amugy nem leszek utca sepro 3 mas 4 es vagyok .
2011. jún. 8. 20:28
10/83 anonim válasza:
Olvasd végig és rájössz hány hülyeséget sikerült leírnod 1 mondatba. Segítek: "erős szer" , "napi egy pihenő ", "13 évesen kemény edzéseket tartok... komolyan gondolom "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!