Miért éreztem magam keményebbnek?
Figyelt kérdés
Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)2011. ápr. 29. 20:50
71/77 anonim válasza:
nincs mit Aczél! bunny-nak van vagy 10-15 ilyen audioblogja! nagyon királyak!
Jó tanulást kívánok,kitartást meg erőt! Éljetek úgy hogy édesanyátok ne csak ma legyen rátok büszke! :)
72/77 anonim válasza:
tudnátok még ilyen linket adni? nekem tetszik! :D
73/77 anonim válasza:
74/77 anonim válasza:
köszi köszi!
amúgy az a futás nekem elég keményen hatott. nem csinálnám utána. (vigyáznom kell az alakomra, ehhez már izomból bontanék, nincs nekem annyi üzemanyagom :))
75/77 anonim válasza:
Úriisten de szánalmas szájhős vagy...itt feszegeted az erőd...tiszta szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!