Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért éreztem magam keményebbnek?

Miért éreztem magam keményebbnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)
2011. ápr. 29. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
nem szólítsatok inkább rábert patyiszonnak! ő olyan cukcsybébykee! erről jut eszembe! hányós szmájli nincs?
2011. ápr. 30. 21:32
 42/77 anonim ***** válasza:
MSN-en: +o(
2011. ápr. 30. 21:36
 43/77 A kérdező kommentje:
Amugy visszatérve az eredeti témához: tényleg nagyon fura és egyben jó érzés volt az amit éreztem futás után, mintha bármire képes lettem volna :D yeah
2011. ápr. 30. 21:37
 44/77 anonim ***** válasza:

én megpróbáltam volna elrugaszkodni,hátha kisebb távokat le is tudsz repülni.

felfokozott izgalmi állapot,adrenalin,boldogsághormonok....

25 felett nem lesz ilyen problémád..

:D

2011. ápr. 30. 21:44
 45/77 anonim ***** válasza:

fuss gyakrabban.

én igazából nem szeretem úgy kihajtani magam.. nem szeretek futni. bár részegen, társasággal mondjuk nem volt roszz. tehát tudtam hogy utálok futni, de mégis én bírtam leginkább. meg másnapos sem lettem. nem is értettem hogy nem szakad szét a fejem másnap.

aztán persze leesett, egész este ugye fután, aztán amikor visszaértünk akkor hasizompad.. :) oxigén segíti az alkohol bontást.

viszont amikor felszabadultam, asszem múlt pénteken.. edzést edzőm nem tudta megtartani, de mi barátaimmal persze gyakoroltunk, és földharc.. mert az jó bemelegítésnek.

szóval egyik haveromon jól el is fáradtam, annyira, hogy a következő menetben másik barátom simán folytott.. persze hamar egy visszavágóban elkaptam, alig tudtam rászorítani a nyakára, de azért megvolt, viszont a mozgását nem gátoltam. ez az állat meg fogta magát, és fejjel előre belevetődött a földbe. valami gumírozott minimálisan rugalmas szutyok volt az udvaron.. hát instant sérülés lett volna.

utolsó pillanatban elengedtem, kigurultunk, mindketten fekve maradtunk, vettem pár levegőt, és elkezdtem úgy igazán röhögni. mondom: majdnem meghaltunk te állat! :DDD

2011. ápr. 30. 21:47
 46/77 anonim ***** válasza:

"25 felett nem lesz ilyen problémád"

íjjj mekkora mondat. szomorú, de nagyon ott van :///

2011. ápr. 30. 21:51
 47/77 A kérdező kommentje:
Kár hogy nekem nincsenek/nem voltak sose barátaim így nem tudok senkinek semmit se mesélni, de te nem vagy semmi hallod!:D
2011. ápr. 30. 21:51
 48/77 A kérdező kommentje:
Amugy kevés rá az esély hogy megélem a 25-öt, a jelenlegi gondolkozásommal, felfogásommal és gondjaimmal, de ebbe nem megyek bele. Hátha változnak ezek: Bélából Béla lesz :D, de a legkeményebb, mert így hívnak: Béla :D
2011. ápr. 30. 21:55
 49/77 anonim ***** válasza:

A második nevem nekem is az! :)

amit most halálos problémaként fogsz fel az pár év mulva 0 lesz,mert lesznek nagyobb gondjaid is! (legalább is remélem hogy most nincsenek azok csak úgy érzed)

2011. ápr. 30. 21:59
 50/77 anonim ***** válasza:

Márk, neked már írtam,

Béla, áhh.. végülis mindég lehet rosszabb.. ha ezt elfogadod az segít.

amúgy is, ne akarj örökké élni! és légy önmagad! kemény vagy, és sz.arj le minden mást!

nézd meg a harcosok klubját, és egyszer gyere fel pestre sörözni, jól kidumáljuk a sok idegesítő fa.sságot. amíg még élünk.

2011. ápr. 30. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!