Miért éreztem magam keményebbnek?
Figyelt kérdés
Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)2011. ápr. 29. 20:50
11/77 anonim válasza:
Jók vagytok nagyon!
egyik füvezik, másik csirkével koxol és egy állat, de mind kemények! komolyan, feldobódott a napom így a végén!
jóéjt :)
12/77 anonim válasza:
Gondolom mivel szerenádoztatok ezér piáltatok rendesen és be voltatok b@szva mint állat, tehát a távolságokat ilyenkor már teleportal hidalja át az ember, ergó nem fárad el.
13/77 anonim válasza:
az intenzív mozgás nyugtatóan hathat a szervezetre,ilyenkor hasznos hormonok szabadulnak fel,javul a vérkeringés,a szervek funkcionalitása,ezért fizikailag erősebbnek,ellenállóbbnak érzed magad,és mindezek a dolgok kihatnak a pszihére is.azonkívül mivel fel voltál készülve,hogy kemény leszel,valszeg egy kis önhipnózissal rásegítettél.
14/77 A kérdező kommentje:
Neji te egy f@sz vagy, engem nem lehet legyőzni, és nem füvezek, mégcsak nem is cigizek, és nem vagyok gypsi.. Jobb lenne ha ilyen hülyék, mint te nem mondanának semmit!
2011. ápr. 30. 09:08
15/77 A kérdező kommentje:
Egyébként, egyik ismerősöm szerint a futás valamiféle boldogséghormont szabadít fel...
2011. ápr. 30. 09:12
16/77 A kérdező kommentje:
boldogság*
2011. ápr. 30. 09:12
17/77 anonim válasza:
akkor magadnak szintetizálod a drogot, nem majdnem ugyanaz? :D
18/77 anonim válasza:
a hozzád hasonló legyőzhetetlenek szoktak egy csattanós tenyerestől 2 hétre kómába esni...
m86
19/77 A kérdező kommentje:
Hozzám hasonló nincs...És nem tudnak megütni mert kivédem, ennyi, amugymeg csak itt mertek beszolni, ha személyesen találkoznánk akkor meg kussba lennétek. Mindig így van ez...
2011. ápr. 30. 13:26
20/77 anonim válasza:
írd meg privátba a címedet és kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!