Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért éreztem magam keményebbnek?

Miért éreztem magam keményebbnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)
2011. ápr. 29. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Kösz .Aczél.:D
2011. ápr. 30. 20:29
 32/77 anonim ***** válasza:
végül kiderült hogy nem is vagy olyan fogyatékos mint amilyennek indultál! ja és a címet elküldtem azért még 1x! :)
2011. ápr. 30. 20:32
 33/77 anonim ***** válasza:
Aczél! honnan tudtad hogy én vagyok??????
2011. ápr. 30. 20:33
 34/77 anonim ***** válasza:

hát mert te vagy ilyen kötekedő, meg tudtál rám hivatkozni hogy mekkora harcművész vagyok ÉS nem nagyzolok.

amúgy 79% név nélkül, válaszoltál ma a kérdésemre is, hogy hogy vagy!

2011. ápr. 30. 20:56
 35/77 A kérdező kommentje:
Ha privátot küldtél akkor az e-mail címemre jön meg igaz? Mert semmi se jött, de amugy nem is értelek miért küldöd el még1x? Legyünk haverok v mi?:)) Már letisztáztuk, és szerintem el ne küldd még 1x, nehogy vmi baj miatt más kapja meg aztán megkeres, és letámad, bár akkor szolsz nekem és a nagy sehol semmi legyőzhetetlenségemben elintézem :DD.
2011. ápr. 30. 21:04
 36/77 anonim ***** válasza:
100%

igazán segítőkész vagy! :)

Márk elég ha befeszít, leszakad a ruhája, aztán még rá is néz a kis támadójára, aztán rá néz NAGYON és azt hiszem még a te segítséged sem kell (talán)

2011. ápr. 30. 21:09
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

erről a HULK jutott eszembe! :)))))

örülök amúgy hogy élek nem hogy feszelegjek(nem is szoktam),csak kissé feszült vagyok mostanában! :D

2011. ápr. 30. 21:12
 38/77 anonim ***** válasza:
hogy Neji miből következtetett roma származásra arra viszont nem tudok rájönni! :DDDD
2011. ápr. 30. 21:14
 39/77 anonim ***** válasza:
100%

Neji az kész van... :D

azért azt tudni kell, hogy van olyan komoly mint egy éppen kidőlő fa.. :D

2011. ápr. 30. 21:25
 40/77 anonim ***** válasza:
amúgy nem vagy Hulk, Márk? vagy szólítsalak inkább Dr. Green-nek? ?? (o)_(°)
2011. ápr. 30. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!