Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért éreztem magam keményebbnek?

Miért éreztem magam keményebbnek?

Figyelt kérdés
Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)
2011. ápr. 29. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

na.. most jut eszembe, mindketten antialkoholisták vagytok..

hát eszem f.szom megál..

akkor iszunk narancslét, bánom is én?

2011. ápr. 30. 22:05
 52/77 anonim ***** válasza:
Aczél! mikor érsz rá? mert én hazafelé jövet jövő héten valamelyik nap hajlamos lennék egy kis piára! :))))
2011. ápr. 30. 22:06
 53/77 A kérdező kommentje:

Csá Béla:DDDDDDDDD xdxd

Am mit értesz az alatt hogy nagyobb gondjjaim lesznek? Mi vagy te jós?

Amugy meg ne legyenek gondjaim, ne legyen semmi, inkább javuljanak a dolgok, szerintem ez sokkal jobban hangzik, mint az hogy még több gond bombázzon..

Ja és most látom .Aczél., majd talán egyszer ha lesz pénzem, felmegyek, de most még érettségi előbb (holnapután)

Szerintetek lehetséges az hogy egy csapásra minden a feje tetejére áll majd?(jó értelemben)

2011. ápr. 30. 22:09
 54/77 anonim ***** válasza:
hol lehetne megoldani?
2011. ápr. 30. 22:09
 55/77 anonim ***** válasza:

nem! csak arról beszélek hogy most problémázod túl kicsit!

lehetséges hogy minden megjavul,mondjuk nem mindegy hogy milyen jellegű gondjaid vannak most...

2011. ápr. 30. 22:12
 56/77 A kérdező kommentje:
Épp ez az, az én problémáim belülről jönnek leginkább, de eléggé kihat a külsőmre és a környezetemre, mert félreértik...Nem igazán problémázom túl a bajaimat, csak nem bírok már velük (egyedül), de remélem valahogy megoldom majd.:D
2011. ápr. 30. 22:18
 57/77 anonim ***** válasza:
mondj már 1-2 példát légyszíves! úgyis csak annyit tudunk rólad hogy BÉCI vagy,nyugodtan lökhetsz egy kis infót magadról! :)
2011. ápr. 30. 22:19
 58/77 A kérdező kommentje:
A külsőmre alatt azt értem h izzadás, ok nélküli fej égés=pirulás stb..pff rohadt pszihés betegségek, ezek tudnak ám rendesen blokkolni, főleg ha csinálni kell valamit, de minden ilyen jellegű dolog elmult azon az éjszakán, f@sza volt, és még innom se kellett hozzá, mert mindenki azt mondja h igyak ezt meg azt és jobb lesz minden, anélkül is lehet jobb, de az lenne a jó ha mindig azt érezném
2011. ápr. 30. 22:22
 59/77 A kérdező kommentje:

Figy, nem szívesen beszélek itt a többi prooblémámról, mert nem akarom h ország-világ megtudja még véletlenül se, ha tudni akarsz rolam többet akkor valahogy beszélnünk kell:D

Jah és egyébként utálom ha becéznek, vagy Béla vagy ne is szólj hozzám! :DDDDD

2011. ápr. 30. 22:24
 60/77 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. ápr. 30. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!