Tegnap este szerenádozni mentünk, egész nap gyúrtam, fel voltam készülve mindenre, ha valami részeg belémköt, kiütöm vagy bármi más.. De haza kellett jönnöm nagy wc-zni és mivel nem tudtam hogy merre lakik a következő tanár, hazafutottam (kb 2 km) és vissza, aztán annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és fájt a lábam is, olyan volt mintha felszabadultam volna, mintha megszüntek volna a gátlásaim, mintha legyőzhetetlen harcos lettem volna :D. Király érzés volt. De nem értem hogy hogyan járult ehhez az érzéshez hozzá a futás, hogy lehet az hogy ezt váltotta ki, fura :S. ( egyébként ne higgyétek hogy pia miatt, mivel Anti-Alkesz vagyok, nem iszok)
hát szépen le kell gyűrni. nem árt némi önbecsülés, hogy képes vagy rá (vagy, magad bizonyítottad) a többi meg alakul. tapasztalódsz, egyszer kétszer elesel, aztán már tudsz majd járni, de akkor lehet hogy fellöknek..
szóval leszel még keményebb.
hülyeségeket meg mielőbb felejtsd el mint izzadsz vagy épp nem meg hogy elvörösödsz (ugye ezt írtad?) sz.rd mán le!
2011. ápr. 30. 22:30
64/77 A kérdező kommentje:
tudod milyen sz@r h pl kimész felelni és felforr a fejed hódt vörös leszel a semmitől, a többiek meg röhögnek meg azt hiszik h zavarba jössz, ez enyhén önbizalomrontó. Most is ballagáson, fúú milyen rossz volt, hallottam h beszélték körülöttem a sorfalban h milyen vörös a feje, nem illik az én fejemhez ez:D érted... Nem voltam mindig ilyen....
2011. ápr. 30. 22:36
65/77 anonim válasza:
azt kell megtanulni hogy le kell sz@rni más véleményét.
aki ismer az elfogad,másnak meg ne adj a véleményére!
ezt nem árt meghallgatni,még ha nem is konkrétan ilyesmiről van szó,de más véleményével kapcsolatban k@rva nagy igazság!
2011. ápr. 30. 22:43
67/77 A kérdező kommentje:
És ha aki ismer se fogad el mint pl a szüleim, nem fogadnak el ugy amilyen vagyok, nem képesek megérteni engem, egyáltalán nem értenek meg és mint mondtam nincsenek barátaim, egyedül vagyok, csak magamra számíthatok.
2011. ápr. 30. 22:44
68/77 anonim válasza:
nekem sincs 1 barátom se de le is sz@rom! hallgasd meg! :D
2011. ápr. 30. 22:46
69/77 A kérdező kommentje:
Oké:D
2011. ápr. 30. 22:49
70/77 anonim válasza:
még tanulás előtt.. meghallgattam Márk, köszi a forrást!
Bunny nagyon jól mondja, komolyan... nem tartom magam önbizalomhiányosnak, de ezt jó volt meghallgatni, olyan volt mint egy tanulmány!
na szép napot, ünnepeket anyáitoknak egy szál telefonhívást.. minden jót! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!