Miért van az, hogy sok küzdősportokhoz semmit sem értő embere Bruce Leet legyőzhetetlennek tartják?
Miért van az, hogy ha előkerül Bruce Lee, akkor a küzdősportokhoz semmit sem értő emberek egyből elkezdik, hogy "Bruce Lee legyőzhetetlen volt!" Meg akarják magyarázni, hogy végigverte volna az egész box, K1, MMA, thai box, stb. mezőnyt, pehelysúlytól a nehézsúlyig, miközben életükben nem űztek semmilyen küzdősportot, boxmeccset is évente ha egyszer látnak, az is az rtl klubbon van, és az Erdei Zsolt meccse. Annyira imádok ilyen emberekkel vitatkozni! Játszák az eszüket, közben ha megkérem, hogy pl. sorolja fel az összes boxolót, akit ismer, akkor a Klitschkókon(az a legjobb, hogy ilyenkor azt mondják, hogy Klicskó, miközben kettő is van), Muhammad Alin, Mike Tysonon, És Erdei Zsolton kívül egyet sem tudnak felsorolni(egy-egy ember megemlíti Papp Lászlót, esetleg Balzsay Károlyt is)! Ja, és még én vagyok a hülye, hogy meg akarom győzni őket az ellenkezőjéről!
Miért van ez?
Nem tudom mért okoz örömet 1-2 balf@sznak fikáznia egy olyan embert, akinek a teljesítményét soha még csak megközelíteni sem fognak tudni. Mondhatjátok, hogy ilyen meg olyan szabályokkal ki nyerne meg egy bunyót, de ennek kb annyi értelme van, mintha a Boston Celtics kihívná egy meccsre a Washington Capitals-t. Jöhettek azzal hogy egy birkózó, vagy MMA-s megverné földharcban, de ha aztmondaná valaki hogy egy AK47-essel is megverné annak pont ennyi értelme lenne.
A kérdezőnek csak annyit, hogy aki tájékozott a küzdősportokban, és elismeri a nagy sportteljesítményeket, az nem akad fenn ilyen hülyeségeken és ilyen hülyéken, hanem kiröhögi őket.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:01
Te komplette idióta vagy:D
Kérdező, Én mondtam, hogy sokat sportolsz, ezért is vagy elfogult, ám nem kell cipésznek lenni ahhoz hogy tudd, melyik a legjobb cipő:D Szal, ha a dojo mestered lökné ezt a szöveget akkor visszaküldeném az elsőbe, hogy van még mit tanulnod öreg.
Mellesleg : "mellesleg járok ki focimeccsekre is verekedni, úgyhogy konyítok is valamit a témához, szerintem..."
Rá is kontrázol hogy milyen dilettáns vagy:xD
Rosszúl ítélsz meg, rengeteg barátom van és mind elismeri, hogy Brucee Lee a legeslegjobb és a fogalmazásom kitűnő nem úgy mint a tiéd. De látszik, hogy csak közhelyeket nyögtél be rólam is, alap zsigerui válaszokat, ezzel is alátámasztottad amit fentebb leírtam. Be vagy állva a dojo harcra sok rambó filmet néztél és most megerősítést akarsz a hülyeségeidnek:D.
Menj vissz a afocimeccsre küzdeni, mert odavaló vagy.
"Menj vissz a afocimeccsre küzdeni, mert odavaló vagy."
"Be vagy állva a dojo harcra sok rambó filmet néztél és most megerősítést akarsz a hülyeségeidnek:D. "
Ha már ilyen kemény vagy a gépen keresztül barátom, akkor élőben is ilyen kemény vagy, gondolom. Tudni akarod, hogy bunyózok? Akkor rendezzük le szemtől- szemben! Ne a neten keresztül legyél kemény! Budapest, Örs vezér tér, 2-es metró megállója. Várlak szeretettel!
". Be vagy állva a dojo harcra sok rambó filmet néztél és most megerősítést akarsz a hülyeségeidnek:D. "
"Menj vissz a afocimeccsre küzdeni, mert odavaló vagy."
Ha már ilyen kemény vagy barátom, akkor akár le is rendezhetjük. Budapest, Örs vezér tér, 2-es metró megállója. Várlak szeretettel!
Bocs, kétszer küldtem el a kommentet, mert azt hittem, hogy nem küldtem el.
Mégvalami, xázszorszép barátom: Nem rosszúl, hanem rosszul.
Nem valahányszór, hanem valahányszor.(még egy korábbi kommented). Ezeket a helyesírási hibákat kb már harmadikban is szégyen, ha elköveted.
Azt mondod, hogy a filmek alapján ítélem meg, hogy a boksz, és az egyéb küzdősportok milyen jók. Te is ugyanezt csinálod:
"aolinok meg csak ilyen észnéküli önsanyargatós karatét ismernek mint abban a filmben a szigeten az enter the dragonban és mindenkit szétvert A nagymester Brucee Lee ! "
Tudod, Te, kedves Xázszorszép, sajnálom, hogy anyád gyereket várt, és Te jöttél! A sok millió spermium közül pont Neked kellett megszületned....
osu from slovakia
bruce lee jó harcos volt.de azért nem volt legyozhetetlen,
asszem volt az életérol valami film és abban volt hogy valaki úgy hátba rúgta hogy majdnem lebénult.
(bocs de elromlott a billentyuzetemen néhány gomb ezért nem tudok nagyal írni)
én már 3 éve kyokushin karatét nyomom és mint a többiek én is álmodoztam hogy bruce lee akarok lenni,de ez nem olyan egyszeru,az európai wing chun kung fu nem olyan mint az igazi kínai kung fu.amúgy mellékesen őt legyőzte egy aikido karatés azután megalapította a jeet kune do-t és utána sikerult megvernie a karatemestert.
bruce lee tudni illik hogy rengeteg harcmuvészel verekedett csak azért hogy megismerje a stílusát és létrehozzon egy új tökéletes harci stílust!
a jeet kune do-ba keverékek is vannak pl:ju jitsu..stb
tehát ezt akartam leírni bruce lee jó volt de nem a legjobb hiszen nem a harcmuvészet a fontos hanem a harcos. ,,nincs jó harcmuvészet csak jó harcos van´´
rip- bruce lee 1940-1973
rip-ójama maszutacu 1923-1994
rip- andy hug 1964-2000
16/f
kérdezőnek:te csinálsz valami stílust/harcmuvészetett csak kíváncsiságból?
Jellemző hogy a nagy szoba harcos, csak védtelen lányokkal bunyózni, mert amatőr focirajongókat ver szét ha elverik a csapatját :D
"Bocs, kétszer küldtem el a kommentet, mert azt hittem, hogy nem küldtem el. "
Megbocsájtom, de Édesanyám nevét szádra ne vedd, mert segbekúrlak és rádkűldöm az elit sátánista osztagomat.
Az hogy pocskondiázól is csak azt jelenti, hogy megerősítést vársz, de ne itt verd magad, hanem ha már nem működik az ágyban verd ki a dojoban a mesterednek, hadd lássa mekkora férfi vagy, ne szórakozni vágyó átlagembereknek essél neki a meccsen, hát ezt tanította neked a Karate mestered, te kurafi ?! Sajnálom, hogy az edződ egy embert várt erre egy egy szégyenfolt állt be hozzája.
Százalákra nem adok,mivel olyan tagok pontoztak le mint te, majd felpontozom a többi nickemmel h aakarom.
Ám hiába vered magad meg a sportodat, de Brucee Lee volt a legnagyobb ász. És őszintén szolva kétlem hogy valaha fog akkora Királyt a föld a hátán hordani mint Lee.
Hülyeségeket beszél mindenki UNDERTAKER legnagyobb !
Tobstonet rak mindenkinek. Volt már olyan sportoló aki legyőzte volna Wrestlemaniaban ? Nem ! 18-0 Emberek. Az eredmények magáért beszélnek.
A Bruce Lee által megalapított Jet Kn Do, valóban egy több harcművészetből átvett technikákat tartalmazó kevert stílus. A jet kun do, főként legnagyobb részt a wing tsun kung-fut tartalmazza, ez mellett benne található még ökölvívó technikák (például a felütés, ezt Lee a bokszból vette át), savate technikák (például a talpas rúgásokat innen vette át Lee), valamint némi aikido és teakwondo technikák is.
Ezt onnan tudom, hogy meg van nekem könyvben Bruce Lee önéletrajza.
És van is Lee-nek egy ilyen nyilatkozata benne a könyvben, hogy: Nagy rajongója Muhammad Ali-nak, nagyon tiszteli, és nem merne vele megküzdeni, mert valószínűleg kikapna tőle.
Szóval ebből is látszik, hogy maga Lee is tisztába volt a saját korlátaival.
Lee valóban egy legende örökre! Aki megérdemli a maximális tiszteletet. DE! Sok más nagy harcművész volt rajta kívül akik voltak olyan jók, mint ő vagy esetleg még jobbak.
Ott van a: Morihei Ueshiba O'Sensei, Mestre Bimba, Yip Man, Funakoshi Gichin, Masutatsu Oyama, Tyson, Ali, Lewis, Foreman.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!