Miért van az, hogy sok küzdősportokhoz semmit sem értő embere Bruce Leet legyőzhetetlennek tartják?
Miért van az, hogy ha előkerül Bruce Lee, akkor a küzdősportokhoz semmit sem értő emberek egyből elkezdik, hogy "Bruce Lee legyőzhetetlen volt!" Meg akarják magyarázni, hogy végigverte volna az egész box, K1, MMA, thai box, stb. mezőnyt, pehelysúlytól a nehézsúlyig, miközben életükben nem űztek semmilyen küzdősportot, boxmeccset is évente ha egyszer látnak, az is az rtl klubbon van, és az Erdei Zsolt meccse. Annyira imádok ilyen emberekkel vitatkozni! Játszák az eszüket, közben ha megkérem, hogy pl. sorolja fel az összes boxolót, akit ismer, akkor a Klitschkókon(az a legjobb, hogy ilyenkor azt mondják, hogy Klicskó, miközben kettő is van), Muhammad Alin, Mike Tysonon, És Erdei Zsolton kívül egyet sem tudnak felsorolni(egy-egy ember megemlíti Papp Lászlót, esetleg Balzsay Károlyt is)! Ja, és még én vagyok a hülye, hogy meg akarom győzni őket az ellenkezőjéről!
Miért van ez?
ITT INKÁBB AZ A KÉRDÉS, HOGY MIÉRT ZAVAR AZ TÉGED MURUGYA KÉRDEZŐ, HOGY BRUCE LEE LEGYŐZHETETLEN VOLT ÉS MAI IS EGY ÉLŐ LEGENDA?
Azért mert te boxolni jársz vagy mit tudom én mire és magadat akarod győzködni hogy az a legjobb.
Ez olyan mintha el akarnád magyarázni, hogy Fási Ádám jobb énekes mint George Michael vagy Freddy Mercury volt.
NEM.
Egy a lényeg hogy te egy sehonnai szrfszú magyar gyerek vagy, aki hadonászik vmi teremben és most sem tudja senki hogy ki vagy, meg 50 év múlva sem fogja tudni.
ŐT MEG IGEN!
NA EZÉRT VAN EZ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!