Támogatnád, hogy a csp 3 gyerekig járna és végzettséghez lenne kötve?
minimum érettségi v. szakmunkás 2011-től lépne életbe.
???
Vélemények?
"Adott esetben tobb kozmunka?"
De például mi? Ároktakarítás? Utcasöprés? Ezt már eddig is csinálják. Az hogy egyes önkormányzatok baxnak közmunkaprogramot szervezni az egy dolog. Törvényileg meg lenne rá a lehetőségük.
Az, hogy sok gyerek születik ott, ahol kevésbé gondoskodnak róla, az valóban probléma, amit valamilyen módon kezelni kell.
De! Ne felejtsd el, hogy amikor a többség az új rendszerre, azon belül a demokráciára is szavazott, egyben a diszkrimináció ellen is szavazott.
Az pedig egyértelműen diszkrimináció, hogy végzettséghez kötöd a csp-t. Ez mindenféle EU normával ellenkezik!
Oda is beszavaztuk magunkat, nem?
A demokrácia nemcsak jogokkal jár, ha tetszik, ha nem...
Hogy valamit másképp kell csinálni, mint eddig, ez ügyben, az szükségszerűség...
Én sem vagyok oda a helyzetért, meg ami felé megyünk, de demokratikus jogállamban élünk, ezt szavazta meg a többség.
Nem, az nem diszkrimináció, akkor lenne az, ha Neked bármilyen oknál fogva tiltanák ugyanazt. De azt nem teszi senki.
A problémát, amit "megoldani" akarnál, én is látom.
De nagyon felháborítónak tartom azt a hozzáállást, hogy egyrészt sopánkodunk, hogy így az elöregedő korfa, úgy a népességfogyás, de közben másrészt meg aki nem veteti el a harminc éves kora előtt vagy negyedikként - ötödikként besikerült gyerekét, az csakis ingyenélő rühes cigó lehet, arról nem is beszélve, aki szándékosan vállal ilyen fertelmes dolgot, mint valódi nagycsalád meg hivatásos anya/feleség.
Nehogymár!!!
Inkább legyen az összes gyereknek szánt segély természetbeni, vagy legalábbis valamiféle utalvány, ha nincs is megszabva, hogy mire _lehet_ költeni, azt mindenképp meg lehetne határozni, hogy mire _nem_. És úgy egyáltalában a játékgépeket például be kellene tiltani... ahogy a piramisjátékkal tették.
Nekem ez a véleményem.
Utolsóval értek egyet,de maximálisan!!
Fogy a MAGYAR!!!! De vészesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!