Támogatnád, hogy a csp 3 gyerekig járna és végzettséghez lenne kötve?
minimum érettségi v. szakmunkás 2011-től lépne életbe.
???
Vélemények?
Szerintem mutassuk be a 18 éves fiatalokat a Vének Tanácsának és majd ők eldöntik, hogy lehessen-e gyereke, vagy sem.
Minden fiatal fél órát van bent és annyi bölcset szerzünk, amennyi csak szükséges, hogy kielégítsük a felmerülő igényeket. :)
Aki nem tudott eljutni az érettségiig sem, az nem véletlenül nem jutott el tudod?
El kell mennie pl szakmunkásképző után dolgoznia mert nincs pénze a családjának
valamilyen betegsége van
nem támogatták szülők,rokonok mert nincsen neki
stb
aki ilyen szerencsétlen,kár még tovább nehezíteni a helyzetét, inkább könnyíteni kellene
arról meg senki se tehet hogy szakmunkás végzettsége vagy diplomája van-e a szülőjének, miért a gyereket kéne büntetni ezért?
"arról meg senki se tehet hogy szakmunkás végzettsége vagy diplomája van-e a szülőjének, miért a gyereket kéne büntetni ezért?"
Én mivel büntetem?
"minimum érettségi v. szakmunkás"
De látom az érettségi is kevés , mert az értelmezés isnagyon nagyon nehezen megy :(
""5 láttam én már olyan idióta diplomást, akitől el kellett venni a gyereket, mert veszélyeztette, neki járna, de a szomszéd betanított munkásnak, aki inkább nem eszik, csak, hogy a gyerekeinek bőven jusson enni, annak meg nem, szerinted ez igazságos?"
Valószínű a betanitott munkásnak is megvan a középszíntű végzettsége és már leírtam az elején ,hogy nem visszamenőleg kellene ezt alkalmazni." Nem visszamenőleg, de attól nincs kizárva hogy 2011 után is lenne ilyen betanított munkás. Egyébként miért "valószínű"? Végzettséggel kapja meg az ember a gondoskodó képességet?:D
"15 évesen 6 általánossal szül az nem kap csp-t."
Ez csak cigger lehet. Tehát igen.
"A családi pótlék a gyereknek jár, az meg nem születik végzettséggel. "
Akkor másképp kell átalakítani. Pl akinek egy bizonyos színskálán 10esnél sötétebb a bőre az nem kap, a világosabbak meg korlátlan gyerekszámig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!