Vajon miért mehetnek a nők öt ével hamarabb nyuhdijba? Érdekes ilyenkor hol van a női egyenjoguság? HIsz kevesebb férfi éri meg a nyugdijat mint nő
Persze az doszantó hogy kevesebb pénzt kapnak föleg ugyanolyan munkáért..
szerintem nem a hoszu gyrs gyed a megoldás se a dada stb,hanem több bölcsi ovi napközi ,igy a nők se esnek ki a karier épitésböl.
Nézzétek, a kérdező helyesírása tényleg szörnyű, de abban igaza van, hogy az egyenlőtlen nyugdíjbavonulási feltételek nem igazságosak.
"Te talán olyan keménynek érzed magad, mint eg ybányász férfi?"
Nem, de tudtommal nem is bányában dolgozom! Valamint ez alapján az elmélet alapján inkább a fizikai munkásoknak kellene előbb nyugdíjba menniük, hiszen az ő testük egyszerűen tönkremegy 60 éves korukra - hozzájuk képest egy irodai dolgozó fitt és egészséges. Szóval ez inkább magad elleni érv volt...
"Azért, mert a nőknek ha vége a munkának, kezdődik a második műszak, gyerek-háztartás-bevásárlás, míg a pasi lefekszik a TV elé, merthogy ő fáradt... "
Te, ezt már kielemeztem: ha TE háziszolgává degradáltad magadat, az csakis a TE hibád, ugyanis senki nem kényszerített arra, hogy hozzámenj egy ilyen emberhez, arra meg végképp nem, hogy gyereket is szülj neki.
Ha az én férjem viselkedne így, a baba születése utáni fél évben repülne, ha nem változtatna. Vagy szerinted ez így jó a gyereknek, hogy ezt látja? Biztosan rohadt idilli és meghitt lehet.
De hát ki nem szarja le a gyereket vagy téged igazából? Te vagy a tipikus nő, aki SZERET szenvedni és mártír lenni.
Én nem tudom, te hol élsz, de mi a férjemmel pl. közösen végezzük a házimunkát...abban igazad van, hogy gyerekünk még nincs.
Viszont én is, ő is ezt láttuk otthon, ezt tartjuk normálisnak - ahogy manapság a fiatalok nagy része is. Egyébként ha nem hiszed, hogy nő vagyok, írj egy privit, válaszolok - a nicknevem is női.
Viszont arra szerintem nem válaszoltál, hogy miért tartod azt jónak, hogy a gyerek ilyen családban, ezzel a mintával nő fel. Ahogy arra sem korábban, hogy minek vagy férjnél, ha csak házicseléd vagy a "kapcsolatban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!