Érvénybe juthat egyszer 100 %-ig a a női emancipáció vagy férfidominanciájú marad a világ?
Nő vagyok, még csak nem is a hülyébbik részéről, aki orvosnak készül, és pont ezért tudom, hogy a természet rendje, hogy a nő szül, a férfi véd. MIvel a férfi nem tud szülni, ez a szerep nem cserélődhet fel! Ok, egy nő dolgozhat, lehet karrierje, de az a normális, ha mellette szül is gyereket. Hiszen milyen világ is volna, ahol senki vállal gyereket, mert: ,,Jaj, hát a férfiaknak olyan jó, hogy nem kell ezzel a 9 hónappal szenvedni, legyünk egyenlőek! Egy férfinek lehet karrierje, nekem meg nem? Hát mert őket nem kötik le a háztarsási teendők, hát akkor engem sem fog!" EZ már beteges és kihaláshoz vezet...
Nő vagyok. Igen. És örülök neki, ha kinyitják előttem az ajtót, ha segítenek bevinni a kb olyan nehéz TV-t, mint én, és szeretek nőkétn viselkedni. Ez hozzátartozik egy normális személy identitásához. Ha felborul, lelki porbléma áll a háttérben. És igen, szeretem a domináns férfiakat! :D Miért? Mert egyszer volt egy olyan fiúbarátom, aki tényleg szolgai módon minden szavamat leste, semmi egyéniség nem volt benne és unalmas volt. Mondom: elég! Nekem igazi pasi kell, aki meg képes hívni igazán randizni, aki lefoglalja a mozijegyet és aki tudja, mit akar. Amúgy is sokkal jobban megbíznék egy férfiban, ha megtámadnak az utcán, vagy baleset történik.
Mivel orvos leszek, és mindneki, aki odafigyelt biológiaórán tudhatja, hogy a nemi jellegek a génjeinkbe vannak kódolva. Sosem fogjuk tudni teljesen kiirtani a társadalomból a hímsovinizmust, mert ez az emberiséggel jár. Még szép!
18/L
100 % ot akarsz? Menj hát el bányásznak, esztergálj, legyél kovács, vagy lakatos, esetleg sorkatona, vagy rohamrendőr.
Soroljam még?...
Én a magam részéről hiányolom a tanár bácsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!