Ha nem lett volna a World Trade Center katasztrófa, mennyire lenne más a világ, vagy az emberek viselkedése?
Figyelt kérdés
Ez főként persze, hogy Amerikára hatott. Most miben lennének mások az Amerikaiak? Egyéb gondolatok?
14/L
#Amerika #világ #viselkedés #terror #terrorista #katasztrófa #center #World Trade Center #George Bush
2012. aug. 9. 10:39
1/8 anonim válasza:
Semmiben. Megrendeztek volna egy másik "terror" támadást, ami lehet sokkal több áldozattal járt volna.
2/8 anonim válasza:
Hosszú távon semmi nem változott. Ugyanaz a világrend határozza meg az emberek mentalitását.
3/8 Pietrosol válasza:
Szia!
Kevesebben ébredtek volna rá,hogy mennyire gonosz a kormányuk!
4/8 anonim válasza:
Ha nem lett volna WTC balhé akkor nem csesztetnék folyton mindenért az arab világot az emberek. Nem csak az amerikai emberre gondolok, hanem a világon mindenkire...meg természetesen el ne higgye már valaki hogy ez tényleg olyan komolyan gondolták, és nem volt megtervezve...:)
5/8 A kérdező kommentje:
Van akitől azt hallottam, hogy Bush volt az...mennyire lehet ez igaz? :S
2012. aug. 9. 11:14
6/8 Pietrosol válasza:
Szia!
Én meg róla hallottam:Zbigniew Brzezsinszki!
7/8 anonim válasza:
"Van akitől azt hallottam..."
Ha egy mondat így kezdődik, azt zsigerből nem hiszem el.
8/8 anonim válasza:
USA-nak a pozicioja megorzesehez rengeteg penzre van szuksge. A polgarok akkor tamogatjak a fegyverkezest, a kutatast ha valakitol felnek. Az utobbi 100 evben nem volt olyan, hogy az USA polgarok bekes minden napjait ne fenyegette volna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!