Mi lesz még? Ennyi katasztrófa, ennyi csapás. Én nagyon
félek hogy odavész a világ.
Figyelt kérdés
Bár Hajdú-Biharban lakom, de a szívemen viselem azok sorsát akik árvízt viseltek el és ezt a vörösiszapban voltak/vannak.
Bár minket is érintet már vihar de közel sem ennyire volt súlyos.
2010. okt. 5. 18:59
1/9 anonim válasza:
engem soha nem érintet még csak közvetlenül sem semilyen ilyen természeti csapás. nem tudom milyen de biztos nagyon rossz.
2010. okt. 5. 19:07
2/9 anonim válasza:
Ha odavész, akkor nem kár értünk. Különben Isten nem hagyná.
2010. okt. 5. 19:08
3/9 anonim válasza:
úgyértem közvetetten sem.
de most lecserélném néhány igen súlyös próblémámmal egy ilyen dologra.
2010. okt. 5. 19:08
4/9 anonim válasza:
Nem lesz oda a világ, csak mindenhol a pénz az úr, ezért ártérbe építkeznek, rosszul tervezik, vagy építik meg a védelmi berendezéseket, majdnem mindent. Így nem is csoda, ha településeket önt el a víz, az iszap, beszakadnak az autópályák.
2010. okt. 5. 19:22
5/9 anonim válasza:
nem csak árterekbe, hanem iparterületekbe is betelepednek az emberek, és ha baj van fel vannak háborodva (ezt általánosságban értem)
2010. okt. 5. 21:28
6/9 anonim válasza:
Merem állítani, hogy ez a sok eső is belejátszott abban, hogy a gát nem bírta tovább, ami pedig a klímaváltozás következménye, de persze a felelőság akkor is a gyáré, hiszen, nem árt olykor a jövőre is gondolkodni, nem esténkét imádkozni: Hogy csak ma ne öntsön ki! Sajnos ha már ilyen veszélyesen tárolták a mellékterméket (amit máshogy is lehetne), akkor ne csodálkozzanak. Válaszolva a kérdésedre, igen lesz még, és ettől rosszabbak is, és valószínűleg a kapitalista, globalizált társadalom napjai is megvannak számlálva.
2010. okt. 6. 10:26
7/9 anonim válasza:
a francba ez a vörösiszap nem természeti csapás hanem a gyár hibája akkor a gyár miatt fog odavészni a világ ennyierővel mind hibásak leszünk azért h elpusztul a világ a gyárak a füst a szemét amit eldobsz az utcán mert nincs a közelben kuka a cigi amit szívsz a sok müanyag hulladék a fakitermelés .vagy beszéljünk a bányászatrol a földben ásványok vannak én ehez nem értek de szerintem azt valamire használja a föld és mi ezt nagyon hoszú idő ota megvonjuk tölle.
Szerintem nem lessz 2012-ben világvége komolyabb jelei volnának nem vagyok hívő de a bibliának lehet valami igazsága és kimondja h még nem lesz világvége és h máshogy fog történni az egész
2010. okt. 9. 23:01
8/9 anonim válasza:
Én megmondom öszintén nem sajnálom öket mert aki Ártérre épiti a házát ne csodálkozzon hogy eluszik... -.-' Amugy meg adományoztam már nekik 30.000 ft-t tehát ettöl jobban alszok :) De ettöl függetlenül hülyék... A vörösisszap pedig a cég hibája volt tehát ott más a helyzet de az Árvizeseket nem kell sajnálni.
2010. okt. 12. 15:33
9/9 anonim válasza:
Régen is volt ugyanennyi katasztrófa, csak nem volt ilyen gyors a hírközlés, én nem tudtunk róla :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!