Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kényes téma! A kutyánk meghara...

Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A gyerek szülei és nagyszülei kifejezetten a kutya altatását kérik tőlünk...

dec. 4. 15:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/147 anonim ***** válasza:
27%
Ur isten komolyan többet ér a kutya élete mint a gyereké?
dec. 4. 21:16
 52/147 anonim ***** válasza:
58%

A gyerek életben van, nem is volt veszélyben. Legalább megtanulta egy életre, hogy nem verekedünk.

Nem helyeslem, hogy egy állat szenvedjen más hibája miatt. Pláne ha az állat a legtermészetesebb ösztöne vezérelte, hogy a gazdáját védje. A kutya nem hibázott, max a gazdái, meg a gyerek szülei. Akkor miért az állatot öljék meg?

dec. 4. 21:59
 53/147 anonim ***** válasza:
73%
#51 hol volt a gyerek élete veszélyben?
dec. 4. 21:59
 54/147 anonim ***** válasza:
20%

#53 már bocsi, de a kutya konkrétan rátámadt, szetharapta az arcát..

Szerinted nem volt veszélyben?

Tőlem aztán le is pontozhattok, de a szülők helyeben én nyírtam volna ki a kutyát

dec. 4. 22:09
 55/147 anonim ***** válasza:
66%

De ne haragudjatok meg, ha a porontyaitok tegyük fel nem tudnak viselkedni, sokatok nem szóltok rá, és azt se tudják egyesek, hogy hogy kéne nevelni egy gyermeket. Szerencsére nem lett nagyobb baj, és a kutya ezért nem hibás könyörgöm. A gazdák se, itt a legnagyobb hibás a szülő. Minek nem tanítsa meg a 3 éves gyerekét, hogy ne verekedjen mondjuk? Főleg ne "idegenekkel", akik szívességet tesznek azzal, hogy vigyáznak a gyerekre.

És kérdem én, hol változtat azon, hogy elaltatják a kutyát? Aki amúgy ugyan úgy egy érző lélek, mint a gyerek, és lehet hogy amugy egy ügyes, aranyos kutya, csak kitudja hogy hogy esett le neki az a szituáció. Valljuk be, egy kutya nem rossz kutya attól, ha megvédi a gazdáját. Talán a seb egyből begyógyul és nyoma sem marad, ha a kutya elpusztul? Aki bántaná a kutyát, kezét törném el.

Naponta látok ilyen kis aranyos hisztis tündibündiket, akik úgy ordítani, mintha húznák a belüket ki. Sokszor a szülő nem képes kezelni a helyzetet, vagy veréssel, ordibálással kezelik, vagy alárendelik magukat egy ilyen kis sz@rgyárnak, mert nem akarják, hogy baja essen szegénykének. Valljuk be anyukák, nem az egészen tudtok gyereket nevelni.

dec. 4. 22:28
 56/147 anonim ***** válasza:
100%
#56 csak utánad kedves. Magadra ismertél tán? :))
dec. 4. 22:35
 57/147 A kérdező kommentje:
Nem "bolondoztunk" a gyerekkel. Benti papucsban akart kimenni az udvarra, és azért kezdett hisztizni, mert a párom nem engedte ki cipő nélkül.
dec. 4. 22:37
 58/147 anonim ***** válasza:
8%

"Naponta látok ilyen kis aranyos hisztis tündibündiket, akik úgy ordítani, mintha húznák a belüket ki."

Én meg naponta látok tündibündi kutyákat, a gazdijuk kis aranyos kutyiját megtámadni gyerekeket és felnőtteket.

Azért kell ilyenkor megölni az agresszív kutyát, hogy más embert ne támadjon meg. A gazdit meg eltiltani a kutyatartástól.

dec. 4. 22:44
 59/147 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem, hogy már a kontextust is itt kitaláljátok, wattpad kutyapete ehez az oldalhoz képest. Kérdező, remélem nem bántsatok a kutyát. Sajnálom én személy szerint tényleg a gyereket, rossz, ez van, nem az ő hibája. Lehet sokáig rajta marad a helye, de valljuk be. A baj akármikor megtörténik. Mindegy, hogy ki vigyáz a gyerekre. A legtökéletesebb extraszuper sztármami mellett is baja eshet a gyereknek akármikor. Neki ez most egy lecke volt, ami árán biztos tanult.
dec. 4. 22:47
 60/147 anonim ***** válasza:
#59 na hol látsz te naponta? 😂 Én életemben nem láttam ne haragudj meg ilyent még. :Dd
dec. 4. 22:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!