Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?
#91 én nem kötök bele semmibe, pont te vagy aki nem bírja elfogadni más véleményét.
Harapott a kutya, hogy miért soha nem tudjuk meg valójában.
Valószínűleg a gazdi nem fogja itt bevallani a teljes igazságot, de máris a szülő a rossz mert neveletlen a gyerek
A sok birka meg megy a kutyapártiak után.
Mibe nem lehet belekötni? Azt hogy rögtön a gyereket meg a szüleit hibáztatod, azért mert vergődött egy sort? Láttam már több jól nevelt gyereket is hisztizni a semmi miatt, olyan szinten, hogy rossz volt nézni, nehogy már akkora nagy tragédia legyen, hogy esernyővel ütögetett valakit, nyilván nem szép dolog és rá kell szólni, de ez nem azt jelenti, hogy így nevelik, hogy ráhagyják.
Viszont a kutyának rohadtul nem kéne megtépnie egy kb. 1 méter magas, 3 éves gyereket másodpercekkel azután, hogy egy nála sokkal magasabb és termetesebb felnőttet esernyővel ütlegel...
Kíváncsi lennék ezek után te mennyire mernéd a 3 éves gyerekedet egy ilyen kutya közelébe engedni, mert akármennyire is jól neveled, simán bekattanhat valami a gyerekben, aztán a kutya meg leharapja az arcát, mert ő csak megvédi a többieket egy harmad akkora termetű kisgyerektől...
#93 10 oldalon keresztül ez van magyarázva, mégsem jut el az agyukig, hogy nemnormalis a dolog.
Hiába írjuk meg le ötvenszer, akkor sem fogják megérteni.
Akik a kutya pártján állnak azok szerintem pszichopaták vagy nem tudom…
Hogy lehet ilyen súlyos dolgokat leírni ide szerencsétlen gyerekről az kész hihetetlen…
Kutyának több joga van tehát mint egy embernek. Ő ölhet támadhat következmények nélkül egy ember? Ok. Értem.
Azért azt felfogjátok hogy ez a gyerek 80 évig is élhet, a csúnya arca miatt valszeg párválasztás nehéz lesz neki. Máris hátrányból indul.
Bezzeg az elkövető dög aki él max 15 évet teljes luxusban, azt nem szabad büntetni, mert “csak a dolgát tette”.
Ez mégis milyen nagy f@szság?
#95 jó nagy faszsag.
Tette a dolgát.
Nem tudom milyen dolgát tette.
Biztos nagyon veszélyben volt a gazdi, halálos csapást kapott az esernyővel, egy három éves gyerek keze által
#97 milyen dolgokat mond el rólam te okos tojás.
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!