Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kényes téma! A kutyánk meghara...

Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A gyerek szülei és nagyszülei kifejezetten a kutya altatását kérik tőlünk...

dec. 4. 15:57
 121/147 anonim ***** válasza:
55%
Elszabadultak itt az indulatok. Ez a kerdes megint jo volt arra, hogy emberek egymas torkanak essenek.
dec. 5. 20:39
 122/147 anonim ***** válasza:
27%
#121 szerintem teljesen normális ha valaki indulatos lesz azoktól az aljas kijelentésekről amiket erről az ismeretlen kisgyerekről írtak páran.
dec. 5. 21:04
 123/147 anonim ***** válasza:
56%

A kutya nem hibas. A kutyak ertelmes lenyek. A leiras alspjan a gyerek elmebeteg. Retardalt gyerekektol tartsatok tavol magatokat orokre. Mindig gondot fog nektek okozni.

Soha ne hivjatok rokonokat otthonra,foleg nem ilyen fergeket,akit biztos hogy tudjak,h neveletlen es vagy retardalt a gyerek es a kutya kozelebe engedik.

Ha szereted a kutyad ,az ilyen rokonocskakkek megszakitod a kapcsolatot orokre meg annak az aran is,ha szakitsnod kell a baratoddal/ferjeddel miatta. Blokkold meg a hivasukat is,mindig ki fognak veled szurni az ilyenek.

dec. 7. 07:54
 124/147 anonim ***** válasza:
52%

Magyarorszagon kutyaharapas eseten soha se altatnak el kutyakat.

En ezert is utalom a gyerekeket,mert bajt hoznak mindenkire. Foleg a neveletlen elkenyeztetett akaratos kisgyerekek.

dec. 7. 07:56
 125/147 anonim ***** válasza:
36%
Itt egyedül te vagy elmebeteg, 123-124. Normális ember ezt azonnal levágja, amint elolvassa ezt a moslékot, amit ideböfögtél. Hogy lehet egy ember ennyire megkeseredett, gonosz, aljas és gyűlölködő? Takarodj a Gyakoriról és az emberi társadalomból is!
dec. 7. 08:41
 126/147 anonim ***** válasza:
84%

Tény, hogy nem kéne így beszélni egy kisgyerekről, lehet az illető nem szereti a gyerekeket. Vannak ilyen emberek, nem is egy.

Annyiban igaza van, hogy ezek a rokonok nem jóindulatúak, ha ezt kérik. Lehet a párnak olyan az a kutya, mint a másiknak a kisgyerek, így az altatást kérni sok, annyi biztos. Ha jóindulatúak lennének, nem kérnék ezt.

dec. 7. 11:00
 127/147 anonim ***** válasza:
16%

#126 “olyan mint a gyerek…”na ez is egy beteg eset. Ez egy állat, nem ember... nekem is van kutyám, de sosem lesz egyenrangú a gyerekemmel. Gyerekem mindig fontosabb lesz az állatnál, bármennyi érzelmek is kötődnek az állathoz. Én is elaltatnám ha bántana egy kisgyereket. Ennek keves az esélye mondjuk mert én jól megneveltem…

Felsőbbrendű faj vagyunk, ők élnek 10-15 évet, mi 80-90-et jobb esetben.

Leharapta a gyerek arcát bmeg…

Milyen jó indulatot vársz?

Itt arról van szó hogy el kell altatni szerencsétlen állatot hogy több ilyen általa ne forduljon elő.

Ha meg előfordulna megint, a szülők magukat okolhatják hogy volt lehetőségük ezt az őrült állatot likvidálni, de nem csinálták “jó indulatból”…

Gondolkodni mai világban luxus vagy mi a franc van veletek?

dec. 7. 11:56
 128/147 anonim ***** válasza:
46%
Jaj 127-es, majd viszem hozzád a kutyákat akiket "jól megnevelhetsz", agyhúgykő vagy te is. 80 évet ha megfogod, akkor csoda vagy, nemhogy a 90et. A szülő tegye meg a szívességet és ne bízza többet rájuk a kölyköt. Jobb lesz mindenkinek. Ha mondjuk nincs gyereke a párnak, és egy darabig nem is lesz, mert nem akarnak vagy nem lehet? Akkor nem szerethetik azt a nyamvadt kutyát? Nekem 3 macskám van. De ha választanom kéne egyikőjük meg egy neveletlen kölyök és a szülei között, hát nyilván hogy őket választanám, mert ők több boldogságot képesek az életben adni, mint egy random kisgyerek. És igen, olyanok mint a kisbabák nekem. Ez nem beteges, ez normális, ha az smber ennyire tud kotodni. Az a beteges, ha elfogadjuk, hogy a gyerek üssön vágjon, hiszen csak hisztikorszak, majd kinövi, majd 20 évesen megveri a szüleit, mert azok valamit nem engednek neki. Vagy akárki mást. Így legalább a kölök tanult.
dec. 7. 12:06
 129/147 anonim ***** válasza:
34%
128, győzködd csak magad, hogy nem vagy beteges, te frigid, szociopata némber…
dec. 7. 12:38
 130/147 anonim ***** válasza:
55%
“Leharapta az arcát” ?? Odakapott. Nem kell túlozni. És azzal semmi nem lesz megoldva ha az állatot megölik. Annyira proli gondolkodás, hogy nem a problémát akarják megoldani, hanem bosszút állni.
dec. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!