Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?
A kutya nem hibas. A kutyak ertelmes lenyek. A leiras alspjan a gyerek elmebeteg. Retardalt gyerekektol tartsatok tavol magatokat orokre. Mindig gondot fog nektek okozni.
Soha ne hivjatok rokonokat otthonra,foleg nem ilyen fergeket,akit biztos hogy tudjak,h neveletlen es vagy retardalt a gyerek es a kutya kozelebe engedik.
Ha szereted a kutyad ,az ilyen rokonocskakkek megszakitod a kapcsolatot orokre meg annak az aran is,ha szakitsnod kell a baratoddal/ferjeddel miatta. Blokkold meg a hivasukat is,mindig ki fognak veled szurni az ilyenek.
Magyarorszagon kutyaharapas eseten soha se altatnak el kutyakat.
En ezert is utalom a gyerekeket,mert bajt hoznak mindenkire. Foleg a neveletlen elkenyeztetett akaratos kisgyerekek.
Tény, hogy nem kéne így beszélni egy kisgyerekről, lehet az illető nem szereti a gyerekeket. Vannak ilyen emberek, nem is egy.
Annyiban igaza van, hogy ezek a rokonok nem jóindulatúak, ha ezt kérik. Lehet a párnak olyan az a kutya, mint a másiknak a kisgyerek, így az altatást kérni sok, annyi biztos. Ha jóindulatúak lennének, nem kérnék ezt.
#126 “olyan mint a gyerek…”na ez is egy beteg eset. Ez egy állat, nem ember... nekem is van kutyám, de sosem lesz egyenrangú a gyerekemmel. Gyerekem mindig fontosabb lesz az állatnál, bármennyi érzelmek is kötődnek az állathoz. Én is elaltatnám ha bántana egy kisgyereket. Ennek keves az esélye mondjuk mert én jól megneveltem…
Felsőbbrendű faj vagyunk, ők élnek 10-15 évet, mi 80-90-et jobb esetben.
Leharapta a gyerek arcát bmeg…
Milyen jó indulatot vársz?
Itt arról van szó hogy el kell altatni szerencsétlen állatot hogy több ilyen általa ne forduljon elő.
Ha meg előfordulna megint, a szülők magukat okolhatják hogy volt lehetőségük ezt az őrült állatot likvidálni, de nem csinálták “jó indulatból”…
Gondolkodni mai világban luxus vagy mi a franc van veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!