Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?
Ha a kedves gazda figyel arra, hogy egy kisgyerek van a házban, aki bármikor produkálhat érdekes dolgokat, ez nem történik meg.
El kellett volna zárni a kutyát, és nincs baj.
Itt sem a gyerek, sem a kutya, sem a szülő nem hibas.
Csakis a gazda.
#84 nem hagyom, viszont nem is tudom kiszámítani a három evesemnel, hogy mikor kezd el valami olyat amit nem szabad.
Amikor elkezdi raszolok kizökkentem a hisztibol.
De itt a szülők nem is voltak ott, hogy segíteni tudtak volna.
Azért mert egyszer megesett, hogy verekedett az a gyerek, nem biztos, hogy mindig ilyen.
A kérdésből kinsem derült, hogy miként szóltak a gyerekhez amikor elkezdte a hisztit, hogyan kezelték.
Annyit írt a kérdező, nem engedték, hogy kimenjek az udvarra mezítláb.
De hiába van itt magyarázva, akkor sem értitek meg, hogy egy gyerekről van szó.
Biztosan az a csecsemő is hibás akit egy féltékeny kutya szaggat szét.
Vagy az a gyerek a hibás, akit biciklin ülve megkerget a kutya, lekapja a biciklirol.
Ne csak az orrotokig lassatok ti nagy kutya barátok.
A 86-ös tökéletesen leírta. Én mégy annyi hozzatennék 85, hogy:
"nem hagyom, viszont nem is tudom kiszámítani a három evesemnel, hogy mikor kezd el valami olyat amit nem szabad."
Miért, a kutyát kitudod számítani? Be tudod kódolni, hogy "if(hulyekolyok="Jancsika")
nem támad;
else
nyuvaszd ki;" Nem hiszem. Ha valaki bántja azt az embert, akihez kötődik a kutya, akkor fixen támad. Sok esetben még a másik gazdát is, akihez annyira nem kötődik. Ilyenek ezek az állatok.
"Azért mert egyszer megesett, hogy verekedett az a gyerek, nem biztos, hogy mindig ilyen."
Ahogy a kutya sem biztos, hogy mindig kisgyerekeknek támad meg indokolatlanul. Viszont azt jobban elhiszem, hogy a gyerek mindig ilyen. Ha már a papucs csere ennyire kihozta a sodrából, minden más képes erre.
Viszont a többi példád nem hasonló ezzel a kontextussal, így ajánlom nem keverni a szart a májjal.
Én nem vagyok kutyabarát, sot inkabb macskás vagyok, de vedd észre te is, hogy nagyon nagy túlzás ezért azt követelni a pártól, hogy altassák el a kutyát, ha ez egyszeri eset volt. Az már nem az annyira, ha kártérítést kell fizetni, de szerintem az a legjobb, ha többet nem kell vigyázzanak erre a gyerekre. Mindenki vigyázzon a sajátjára, az a legjobb. Nem fog senki kérdőre vonni senkit. Ha a szupermami ront el valamit a matrixban, nem fog hadonászni legalább másnak. Örüljön, hogy nem lett nagyobb baja.
#87 láttad valahol leírva, hogy azt mondtam altassak el a kutyát?
Nem? Na ugye.
#88 agyoniskolazott...
Gyönyörű életed lehet
Gondolom egyetértesz azokkal akik a gyerek halálat kívánják.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!