Bunkóság nem menni át?
Unokatesóimmal nem tartom a kapcsolatot, már legalább 7 éve nem beszéltünk. Azelőtt sem nagyon.
Most eljöttek a hétvégére az anyámékhoz látogatóba. Én ugye itt lakom a közelbe, és anyám hívott, hogy majd ugorjak be mert itt vannak a rokonok.
Őszintén semmi értelmét nem látom, hogy beugorjak egy kicsit, menjen a jópofizás, AZ esetleges kellemetlen kérdések meg stb, utána ugyanugy nem beszélünk, lehet hogy soha többet :D
Mégis kicsit rosszul érzem magam amiért nem tervezek menni, de egyáltalán nem akarok menni, rendesen gyomorgörcsöm van ha rágondolok .
Anyám biztos megfog szólni majd, hogy igazán átmehettem volna, meg stb.
Ha azon aggódsz, hogy te leszel a rossz, amiért nem mész át, hivatkozz betegségre. "Jajj úgy megfájdult reggel a torkom, mennék én, de nem akarom, hogy mindenki elkapja és ágynak essen, nagyon sajnálom."
Nem szép dolog stb-stb. de legalább nem te leszel a rossz amiért jajj szegény xy-ékkal nem jöttél át találkozni. Probléma letudva.
Ha konkrétan nekem szóltak, de legalább üzentek volna, hogy szeretnének velem is találkozni, akkor átmennék.
Mondjuk magam személyében akkor is, ha nem tennék, de ez a mi családunk, meg az én lelki világom, én már túl vagyok azon a koron, hogy hülye kérdések zavarnának. De ha zavarna, nyilván nem mennék.
Nem kell magyarázkodni, meg kamuzni.
Nem megyek át, mert más dolgom van. Ennyi - hogy mi, az rád tartozik.
"tudom hogy utána ugyan úgy nem beszelnenk többet"
Mert Te nem akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!