Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság nem menni át?

Bunkóság nem menni át?

Figyelt kérdés

Unokatesóimmal nem tartom a kapcsolatot, már legalább 7 éve nem beszéltünk. Azelőtt sem nagyon.

Most eljöttek a hétvégére az anyámékhoz látogatóba. Én ugye itt lakom a közelbe, és anyám hívott, hogy majd ugorjak be mert itt vannak a rokonok.

Őszintén semmi értelmét nem látom, hogy beugorjak egy kicsit, menjen a jópofizás, AZ esetleges kellemetlen kérdések meg stb, utána ugyanugy nem beszélünk, lehet hogy soha többet :D

Mégis kicsit rosszul érzem magam amiért nem tervezek menni, de egyáltalán nem akarok menni, rendesen gyomorgörcsöm van ha rágondolok .

Anyám biztos megfog szólni majd, hogy igazán átmehettem volna, meg stb.

nov. 9. 10:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is ilyen kapcsolatom unokatestvéreimmel, mikor jöttek látogatóba nagymamámhoz, nem mentem át, pedig a szomszédban laktunk. Nem rád kíváncsiak, mint ahogy rám sem voltak. Az érzés meg valószínűleg kölcsönös, de azt azért vedd figyelembe, ha találkozni akarnának veled, és ott vannak a szomszédba akkor felhívtak volna, otthon leszel-e...
nov. 9. 10:51
 2/32 anonim válasza:
80%
Ha nem nagyon ismered őket/nem tartod velük a kapcsolatot, nem muszáj átmenned. Szerintem mond azt, hogy valami programod van!
nov. 9. 10:54
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
Külön élsz, nem hozzád mennek. Van csomó helyzet az életben ami gyomorgörcsöt okoz mégis elkerülhetetlen, családon belül miért tennéd ki magad ennek? Te is úgy nőttél fel, hogy ezt így kell, azt meg úgy kell? Mindig az a fontos, nehogy megszóljanak? Anyád is az a típus, aki neked mer szemrehányást tenni, de a rokonoknak nem meri megmondani, hogy te már külön életet élsz, ő nem oszthatja be az idődet?
nov. 9. 10:59
 4/32 anonim ***** válasza:
69%

Ha azon aggódsz, hogy te leszel a rossz, amiért nem mész át, hivatkozz betegségre. "Jajj úgy megfájdult reggel a torkom, mennék én, de nem akarom, hogy mindenki elkapja és ágynak essen, nagyon sajnálom."

Nem szép dolog stb-stb. de legalább nem te leszel a rossz amiért jajj szegény xy-ékkal nem jöttél át találkozni. Probléma letudva.

nov. 9. 11:07
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

Ha konkrétan nekem szóltak, de legalább üzentek volna, hogy szeretnének velem is találkozni, akkor átmennék.

Mondjuk magam személyében akkor is, ha nem tennék, de ez a mi családunk, meg az én lelki világom, én már túl vagyok azon a koron, hogy hülye kérdések zavarnának. De ha zavarna, nyilván nem mennék.

nov. 9. 11:20
 6/32 A kérdező kommentje:
Ismerni ismerem őket, régen amikor még kicsik voltunk, sokkal többet járt össze a család. De azóta eltávolodtunk. Meg engem amúgy azert nem érdekel ez az egész, mert tudom hogy utána ugyan úgy nem beszelnenk többet, szóval nem látom értelmét.
nov. 9. 11:27
 7/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell magyarázkodni, meg kamuzni.

Nem megyek át, mert más dolgom van. Ennyi - hogy mi, az rád tartozik.

nov. 9. 11:41
 8/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem bunkóság. Ha ilyen közel laktok egymáshoz, és az unokatesódék téged nem kerestek fel, hogy beugranának vagy hogy te ott leszel-e, akkor ők sem veled akarnak találkozni. Szerintem ilyen esetben ez olyan, mintha meghívják egy ismerősödet egy buliba, ezért elmész - annak ellenére, hogy téged nem hívtak meg. Nyilván, annyi különbség van, hogy itt mivel anyukádhoz mennek, jogod van elmenni - csak okod nincs, szerintem.
nov. 9. 11:56
 9/32 anonim ***** válasza:
12%

"tudom hogy utána ugyan úgy nem beszelnenk többet"

Mert Te nem akarsz?

nov. 9. 12:25
 10/32 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem menj át. Nem lehet tudni hogy mit hoz az élet, az unokatesó korban a hozzád legközelebb álló távoli rokon. Lehet vmi hasznos új információt is megtudsz. Max hivatkozz vmire hogy el kell menned
nov. 9. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!