Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság lenne a párom szüleih...

Bunkóság lenne a párom szüleihez 27-én menni?

Figyelt kérdés
El tudnék menni előbb is, csak aznap pont mennék arra, és gondoltam, akkor bemennék hozzájuk is, nem kellene külön mennem. Anyám szerint viszont nem illik karácsony után menni.
2011. dec. 24. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha dolgoznak akkor bizony nem illik..
2011. dec. 24. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem illik karácsony után menni. Mi 2 nap alatt 400 km-t utazunk, hogy karácsonyra beleférjenek a rokonok.
2011. dec. 24. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Hatha lustasagbol nem akarsz elobb bemenni, (ugy mint irtad, tudnal elobb is mennel) akkor jo lesz 27-en is. Gondolom, nem meghivasukra mesz, nem vagy elobb hivva, igy Nekik majd igy is jo lesz. Nem hiszem hogy nagyon zavartatjak majd magukat.
2011. dec. 24. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hívtak előbbre, menj 27-én.
2011. dec. 24. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem hívtak.
2011. dec. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!