Bunkóság nem menni át?
Figyelt kérdés
Unokatesóimmal nem tartom a kapcsolatot, már legalább 7 éve nem beszéltünk. Azelőtt sem nagyon.
Most eljöttek a hétvégére az anyámékhoz látogatóba. Én ugye itt lakom a közelbe, és anyám hívott, hogy majd ugorjak be mert itt vannak a rokonok.
Őszintén semmi értelmét nem látom, hogy beugorjak egy kicsit, menjen a jópofizás, AZ esetleges kellemetlen kérdések meg stb, utána ugyanugy nem beszélünk, lehet hogy soha többet :D
Mégis kicsit rosszul érzem magam amiért nem tervezek menni, de egyáltalán nem akarok menni, rendesen gyomorgörcsöm van ha rágondolok .
Anyám biztos megfog szólni majd, hogy igazán átmehettem volna, meg stb.
nov. 9. 10:29
31/32 Senior Séf válasza:
Ne menj át. Maradj otthon és buzeráld a telefonodat.
32/32 A kérdező kommentje:
Nem is mentem.
nov. 11. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!