Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
A gyerek szülei és nagyszülei kifejezetten a kutya altatását kérik tőlünk...dec. 4. 15:57
21/147 anonim válasza:
Nem normális hogy ilyenért megharap egy kutya egy gyerekeket.
Én tuti feljelentenélek titeket.
De ha ott lettem volna a helyszínen és az én gyerekemmel történik akkor valószínűleg az első kezembe akadó tárggyal agyonvertem volna a kutyát.
22/147 anonim válasza:
#21 de, normális. A kutya védi a gazdáját, főleg ha nagyobb termetű, van amelyik úgy van programozva, hogy meg kell védje a gazdát az idegenektől. A gyerek idegen. Én téged vertelek volna agyon, ha a kutyának baja lett volna. Az ilyen szülők nem képesek gyereket nevelni, csak kipottyantsák, majd a telefon a kezébe, és nem érdekli mi van vele, csak akkor ha már baja van.
23/147 anonim válasza:
Kérném a gyerek elaltatását, mert agresszív és veszélyes másokra. A kutyát meg megdícsérném amiért védte a gazdáját
25/147 anonim válasza:
Akik itt nagyban védik a kutyát és a gazdáját, azok vajon értik hogy egy kisgyerek egy esernyővel senkiben sem tett semmilyen kárt, a kutya viszont olyan sérülést okozott, aminek látható nyoma marad az egész életében?
26/147 anonim válasza:
25!
Aztán honnan tudod?!
Az agresszív kölyök simán kiverheti valakinek a szemét az esernyővel!
A kis aranyos, mi?!
21!
Én meg téged csáztalak volna meg!
27/147 anonim válasza:
Amúgy meg ilyen esetben mi van, ha a gyerek mondjuk egy veszélyesebb tárggyal üti meg az illetőt? Vagy homokot dob az ember szemébe( tapasztalatból mondom, az ősanya még engem b@szott le, mert utána rákiabáltam a gyerekre, aki kacagott azon, hogy nem tudom kinyitani a szemem, mert nem akartam a gyereket a folyo mellé engedni, és rám volt bizva) akkor a gyermeket altassák el? Gondolkozzatok kicsit, tény, hogy drága ára van, de szerencsére a szemének nem lett baja, és most ez van, a gyerek viseli élete végéig a szülők nevelésének az eredményét.
29/147 anonim válasza:
21: biztosan eltornem a kezed, ha raemelned a kutyamra. A te kolkod is ilyen neveletlen?
30/147 qborka válasza:
Tegyük fel, hogy nincs ott kutya.
Normális,hogy egy gyerek rátámad egy felnőttre ùgy,hogy utána nem beszélik meg a kölyökkel, hogy ilyet nem szabad?
A gyereket nevelni kell, ha tetszik ha nem.
Nem pedig ràhagyni, hogy hisztijében megüssön màst.
Egy kutya ösztönlény, egy gyerek könnyebben nevelhető. És nevelni eredményesen fiatal korában lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!