Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kényes téma! A kutyánk meghara...

Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A gyerek szülei és nagyszülei kifejezetten a kutya altatását kérik tőlünk...

dec. 4. 15:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/147 anonim ***** válasza:
87%

Hat a kurv anyjat a kisgyereknek..aki nem nevelte meg. Tobb kerdest is felvet a tortenet, tobbek kozott azt, hogy naluk esernyovel szokas verni egymast, vagy mi?

A kepukbe rohognek aztan soha a budos eletbe nem talalkoznek veluk, pontosan azert, nehogy lemergezzek a kutyamat, akit EGYERTELMUEN NEM ALTATNEK EL. Most javasoljam, hogy akkor ok meg a gyerekuket altassak el, mert hisztizni meg lehet, na de ratamadni egy felnott emberre?? Erdekes egy familia.

dec. 4. 16:29
 12/147 anonim ***** válasza:
100%

Nem altatnam el! A kutya azt hitte, hogy baj van és felvette az oltalmazó szerepet.

2 éves koromban engem is megharapott a mi kutyánk, mert hirtelen odanyúltam a kaja edénybe, pont amikor evett. Fajtiszta kuvasz.

Nem altattuk el és még jó tíz évig velünk volt és soha nem bántott. Nálunk a kutya családtag.

Kérik az altatást, mert náluk a "szemet szemért, fogat fogért" elv működik. Ez lenne a bosszú...

A kutya is tévedhet, nemcsak az ember. Max. többé nem engedném, hogy a gyerek és a kutya egy légtérben tartózkodjon.

dec. 4. 16:30
 13/147 qborka ***** válasza:
84%

Ez egy szerencsétlen baleset,amit tulajdonképpen a gyermek generált. Buta dolog lenne ezért elaltatni a kutyust.

A gyermeket lehetne nevelni is ám ezen eset kapcsán.

Gyerekként (lány) én az egyik, tőlem 5 évvel idősebb szomszéd fiùt kezdtem el rugdosni, aki reflexből lehajított a lépcsőn a lépcsőházban. Betört a fejem, ügyelet, tetanusz. Egy pillanatra fel nem merült, ki is a hibás, a jó viszonyt nem törte meg.

dec. 4. 16:30
 14/147 anonim válasza:
96%
Itt nem a kutya a hibás, ő csak a gazdáját védte.
dec. 4. 16:32
 15/147 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem vagyok egy elvakult allatvedo, de itt egyáltalán nem a kutya a hibás. A gyerek a probléma, ő és a szülei hibáztak. Nem kell többet hozzátok menniük és a probléma meg van oldva. A kutyát egészen biztosan nem állatnak el emiatt
dec. 4. 16:37
 16/147 anonim ***** válasza:
94%
Természetes ha egy kisgyerek hisztizik, ez egy ilyen korszak. De. Az nem normális, ha másokat esernyővel üt. Az is természetes, ha egy kutya megvédi a gazdáját. Biztosan nem altatnám a kutyát, a gyerek szüleinek meg kell mondani, hogy a gyereket kell megnevelni, itt ő volt az agresszív, nem a kutya.
dec. 4. 16:46
 17/147 anonim ***** válasza:
81%
Mondanám, hogy elaltatom a kutyát, ha ők is eutanáziára viszik a neveletlen kiskölyköt. A kutya csak a gazdit védte.
dec. 4. 16:46
 18/147 anonim ***** válasza:
38%
Hány éves a gyerek?
dec. 4. 16:50
 19/147 anonim ***** válasza:
91%
Nem elaltatni kell, hanem a gyerekeket megfegyelmezni. Talán most egy életre megtanulta hogy kell viselkedni.
dec. 4. 16:53
 20/147 anonim ***** válasza:
88%
Annyi, hogy az biztos, hogy nyoma marad. Ilyen esetben megértem, hogy a szülő sajnálja a gyerekét. De attól azt kérni, hogy altassák el, azt bizonyítja, hogy a szülő nem hajlandó felelősséget vállalni azután, hogy nem tudta megtanítani a gyereket sajnos.
dec. 4. 16:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!