Kényes téma! A kutyánk megharapott egy rokon kisgyereket. Mit tegyünk?
Hat a kurv anyjat a kisgyereknek..aki nem nevelte meg. Tobb kerdest is felvet a tortenet, tobbek kozott azt, hogy naluk esernyovel szokas verni egymast, vagy mi?
A kepukbe rohognek aztan soha a budos eletbe nem talalkoznek veluk, pontosan azert, nehogy lemergezzek a kutyamat, akit EGYERTELMUEN NEM ALTATNEK EL. Most javasoljam, hogy akkor ok meg a gyerekuket altassak el, mert hisztizni meg lehet, na de ratamadni egy felnott emberre?? Erdekes egy familia.
Nem altatnam el! A kutya azt hitte, hogy baj van és felvette az oltalmazó szerepet.
2 éves koromban engem is megharapott a mi kutyánk, mert hirtelen odanyúltam a kaja edénybe, pont amikor evett. Fajtiszta kuvasz.
Nem altattuk el és még jó tíz évig velünk volt és soha nem bántott. Nálunk a kutya családtag.
Kérik az altatást, mert náluk a "szemet szemért, fogat fogért" elv működik. Ez lenne a bosszú...
A kutya is tévedhet, nemcsak az ember. Max. többé nem engedném, hogy a gyerek és a kutya egy légtérben tartózkodjon.
Ez egy szerencsétlen baleset,amit tulajdonképpen a gyermek generált. Buta dolog lenne ezért elaltatni a kutyust.
A gyermeket lehetne nevelni is ám ezen eset kapcsán.
Gyerekként (lány) én az egyik, tőlem 5 évvel idősebb szomszéd fiùt kezdtem el rugdosni, aki reflexből lehajított a lépcsőn a lépcsőházban. Betört a fejem, ügyelet, tetanusz. Egy pillanatra fel nem merült, ki is a hibás, a jó viszonyt nem törte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!