Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?

nov. 14. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

Ha tényleg igaz amit írsz akkor a hülyék paradicsomában élünk!

A cbd nem drog! Minden más eu tagállamban legális a cbd virág és semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki arra vonatkozóan, hogy ez nálunk másképp lenne. Honnan kéne ezt tudni bárkinek? Most ott tartunk, hogy aki eddig az álmatlanságra cbd füvet használt jobban jár ha inkább normál thc -s füvet szív, egyszerre vesz 1-2 grammot egy dílertől és ha véletlenül elkapják akkor megússza egy ejnye-bejnyével, legrosszabb esetben félév elterelés.

jan. 14. 18:15
 72/72 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz a sztori. Kiröhögtek hogy nincs ilyen hogy 0,2 százalék, a kendervirágzat az kendervirágzat.
jan. 14. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!