Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?

nov. 14. 20:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Van fejlemény az ügyben?
dec. 5. 12:38
 62/67 A kérdező kommentje:
4 év letöltendő lesz valószínűleg, mivel büntetlen előéletű vagyok és a gondatlanság enyhítő körülmény, de még nem jogerős. Viszont pár hét és úgyis utcára kerülök így hogy minden munkaeszközömet és megtakarított pénzemet lefoglalták.
dec. 5. 12:49
 63/67 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondod komolyan! Privátban tudsz küldeni valami dokumentumot az ítéletről vagy az ügy menetéről? Mi a vád? Hiszen amit rendeltél nem tartalmaz kábítószert (vagy csak elhanyagolható mértékben). A virágok kivonata (cbd olaj) minden biobolt polcain bárki számára szabadon megvásárolható. Nem értem az egészet.
dec. 5. 17:26
 64/67 anonim ***** válasza:
A divattervező akinek a nevét itt valószínűleg nem lehet leírni, fél évet ült pedig őt 100g magas thc tartalmú fűvel kapták el.
dec. 5. 17:28
 65/67 anonim ***** válasza:
Ha lefoglalták az eszközeidet akkor miről írsz ide?
dec. 5. 17:40
 66/67 A kérdező kommentje:
Komolyan ez a lényeg hogy miről írok? Megkaptam kölcsön egy rokon régi telefonját aminek konkrétan semmi baja, csak vett egy újabbat.
dec. 5. 17:58
 67/67 A kérdező kommentje:
Dokumentumokat nem tudom hogy mennyire merjek küldeni, jobb ha nem vagyok felismerhető, nem igazán vagyok büszke a dologra. Soha nem gondoltam volna hogy egyszer ilyesmibe keveredek, egy villamoson blicceléshez is gyáva vagyok, mégis valami nagy keresztapaként kezelnek.
dec. 5. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!