Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés

Ültem a vonaton reggel egy négyes ülésben egy belső ülésen, a mellettem lévő ülésen pedig a táskám volt, amiben benne volt a laptopom, de ha valaki megkért volna akkor arrébb teszem.

Egyszer csak jött egy nő meg gondolom a párja, és a nő megfogta csak a táskámat, és arrébb dobta a le a földre, hogy gondolom szabad ez a hely, én erre bepipultam, hogy mi van ha összetört a gép, miért nem lehet normálisan viselkedni, amire persze a "lovagja," egyből védelmébe vette a baratnőjét és elkezdett fenyegetni, hogy most nekem végem lesz, a következő megállóban szétcsapja az arcomat, és addig kiabált meg ordítozott velem ameddig fel nem álltam, és meg nem fogtam izomból a nyakát és mondtam neki, hogy ha még egy szót szól, akkor akkor a barátnőjével együtt dobom ki őket a mozgó vonatból, és közben szorítottam a nyakát, és elkezdett fulladozni, persze a csaja egyből bőgött, és rendőrért kiabálltak, amit időközben a kalaúz ki is hívott, mert végignézte az esetet, az egész vagonnal egyetemben.

Mire számíthatok?

2022. okt. 24. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha lehet egy tippem, brazilok voltak igaz?

Jól tetted, ne aggódj nem lesz semmi belőle. Nekik is tuti van a rovásukon, szóval messziről kerülik a rendőröket.

2022. okt. 24. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Legalább a csaja jó bőr?
2022. okt. 24. 15:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, magyarok voltak.
2022. okt. 24. 15:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, meg se mondtam volna, hogy csaj ha nem hallom a hangját.
2022. okt. 24. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány.
2022. okt. 24. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Semmi nem lesz! De ezt nem igy szokták elrendezni, félre kellett volna az embert hívni aztán jó elintézni tanúk nélkül!!
2022. okt. 24. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél feljelentést ellenük! Megvannak az adataik a rendőrségen ha felkeltettek! Mert így 1-1 lesz
2022. okt. 24. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Garázdaság bcs lesz belőle. Rendőrök nem vittek be meghallgatni?
2022. okt. 24. 16:31
 9/9 árokpart ***** válasza:
Az égadta egyvilágon semmi nem lesz belőle.
2022. okt. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!