Ezért kaphatok letöltendőt?
Ültem a vonaton reggel egy négyes ülésben egy belső ülésen, a mellettem lévő ülésen pedig a táskám volt, amiben benne volt a laptopom, de ha valaki megkért volna akkor arrébb teszem.
Egyszer csak jött egy nő meg gondolom a párja, és a nő megfogta csak a táskámat, és arrébb dobta a le a földre, hogy gondolom szabad ez a hely, én erre bepipultam, hogy mi van ha összetört a gép, miért nem lehet normálisan viselkedni, amire persze a "lovagja," egyből védelmébe vette a baratnőjét és elkezdett fenyegetni, hogy most nekem végem lesz, a következő megállóban szétcsapja az arcomat, és addig kiabált meg ordítozott velem ameddig fel nem álltam, és meg nem fogtam izomból a nyakát és mondtam neki, hogy ha még egy szót szól, akkor akkor a barátnőjével együtt dobom ki őket a mozgó vonatból, és közben szorítottam a nyakát, és elkezdett fulladozni, persze a csaja egyből bőgött, és rendőrért kiabálltak, amit időközben a kalaúz ki is hívott, mert végignézte az esetet, az egész vagonnal egyetemben.
Mire számíthatok?
Ha lehet egy tippem, brazilok voltak igaz?
Jól tetted, ne aggódj nem lesz semmi belőle. Nekik is tuti van a rovásukon, szóval messziről kerülik a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!