Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?

nov. 14. 20:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

"Teljesen büntetlen előéletű, becsületes ember vagyok!"

Igen, az vagy.

Meg még hülye is!

Ezt nem úszod meg eltereléssel..

örülj, ha az ügyész beéri egy felfüggesztett indítványozásával....

Én azt tenném.

nov. 17. 16:31
 22/46 A kérdező kommentje:
Az ítélet mindegy, mondtam. Ha elterelés, ha letöltendő, ha felfüggesztett, teljesen mindegy. Mire elhagyhatnám az országot, úgyis belehalok.
nov. 17. 19:03
 23/46 anonim ***** válasza:

Akkor nincs gondod.....

Isten áldjon!

nov. 17. 19:51
 24/46 A kérdező kommentje:
Az érdekel hogy hogyan tudom húzni a tárgyalásokat hogy legalább ne rács mögött haljak meg, ha már ártatlanként halálra ítéltek.
nov. 17. 20:19
 25/46 anonim ***** válasza:
Mi ez a hiszti, amit itt művelsz már? Ennyire azért nem kellene besz.rni! Vagy függő vagy hiányzik?
nov. 17. 21:11
 26/46 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, csak értelmes tanácsot várok hogy hogyan tudom húzni a tárgyalásokat a fellebezésen kívül.
nov. 17. 21:21
 27/46 anonim ***** válasza:
Életed végéig akarod húzni? Hány éves vagy? Néhány évtizedig nem fog sikerülni.
nov. 17. 21:28
 28/46 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, függő vagyok, ha lehet annak nevezni hogy lassan lebénulok nélküle és se beszélni se mozogni nem tudok, csak remegek mint akit ráz a hideg. De ne térjünk el a kérdéstől légyszi.

Továbbra is csak az érdekel hogy hogyan húzható addig a dolog hogy ne rácsok között haljak bele? (Kezelés nélkül 5-6 évem is lehet még, ha ilyen állapotban romlik az állapotom, cbd-vel tünetmentes voltam és kb 30-35 évre is lassíthatta a leépülést bár én úgy éreztem hogy stagnálok)

nov. 17. 21:31
 29/46 A kérdező kommentje:
Szóval igen, 5-6 évig kéne húzni valahogy. Az a baj hogy ha 2 évnél többet kapnék, már nem lenne értelme utána kimenni külföldre ahol kaphatok kezelést mert addigra olyan állapotban leszek hogy annál a halál is jobb.
nov. 17. 21:33
 30/46 A kérdező kommentje:
23 vagyok, bár ez nem tudom mennyire releváns. (Tudom, sokan azt hiszik hogy csak idősek szenvedhetnek benne, pedig a fiatalkori verziója sokkal agresszívabb, gyorsabb lefolyású)
nov. 17. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!