Ezért kaphatok letöltendőt?
Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?nov. 14. 20:11
21/46 anonim válasza:
"Teljesen büntetlen előéletű, becsületes ember vagyok!"
Igen, az vagy.
Meg még hülye is!
Ezt nem úszod meg eltereléssel..
örülj, ha az ügyész beéri egy felfüggesztett indítványozásával....
Én azt tenném.
22/46 A kérdező kommentje:
Az ítélet mindegy, mondtam. Ha elterelés, ha letöltendő, ha felfüggesztett, teljesen mindegy. Mire elhagyhatnám az országot, úgyis belehalok.
nov. 17. 19:03
23/46 anonim válasza:
Akkor nincs gondod.....
Isten áldjon!
24/46 A kérdező kommentje:
Az érdekel hogy hogyan tudom húzni a tárgyalásokat hogy legalább ne rács mögött haljak meg, ha már ártatlanként halálra ítéltek.
nov. 17. 20:19
25/46 anonim válasza:
Mi ez a hiszti, amit itt művelsz már? Ennyire azért nem kellene besz.rni! Vagy függő vagy hiányzik?
26/46 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, csak értelmes tanácsot várok hogy hogyan tudom húzni a tárgyalásokat a fellebezésen kívül.
nov. 17. 21:21
27/46 anonim válasza:
Életed végéig akarod húzni? Hány éves vagy? Néhány évtizedig nem fog sikerülni.
28/46 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, függő vagyok, ha lehet annak nevezni hogy lassan lebénulok nélküle és se beszélni se mozogni nem tudok, csak remegek mint akit ráz a hideg. De ne térjünk el a kérdéstől légyszi.
Továbbra is csak az érdekel hogy hogyan húzható addig a dolog hogy ne rácsok között haljak bele? (Kezelés nélkül 5-6 évem is lehet még, ha ilyen állapotban romlik az állapotom, cbd-vel tünetmentes voltam és kb 30-35 évre is lassíthatta a leépülést bár én úgy éreztem hogy stagnálok)
nov. 17. 21:31
29/46 A kérdező kommentje:
Szóval igen, 5-6 évig kéne húzni valahogy. Az a baj hogy ha 2 évnél többet kapnék, már nem lenne értelme utána kimenni külföldre ahol kaphatok kezelést mert addigra olyan állapotban leszek hogy annál a halál is jobb.
nov. 17. 21:33
30/46 A kérdező kommentje:
23 vagyok, bár ez nem tudom mennyire releváns. (Tudom, sokan azt hiszik hogy csak idősek szenvedhetnek benne, pedig a fiatalkori verziója sokkal agresszívabb, gyorsabb lefolyású)
nov. 17. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!