Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?

nov. 14. 20:11
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Semmire. Mert nem talaltak nalad cuccot.
nov. 14. 20:39
 2/46 A kérdező kommentje:

Azért mert nem jutott el hozzám a csomag, megrendeltem.

Mint pl ez a pasas.

[link]

Mivel külföldről jött, csempészettel is vádolnak.

nov. 14. 21:05
 3/46 anonim ***** válasza:
Vagy a sztoriban van sumákság, vagy a rendőrök hülyék. 02% alatt tényleg legális, mivel pont ugyanilyen termékeket lehet kapni számos boltban Budapesten. Hogy miért legális arról Zacher Gábor is beszél, youtubeon. Nos ha ez így igaz ahogy van szépen gyűjts minden dokumentumot és ügyvéd ha még nem voltál. Szép összegű kártérítést kaphatdz ha vége az egésznek, ismétlem akkor ha ez mind így igaz amit leírtál.
nov. 16. 10:46
 4/46 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen mennyiséget rendeltél. Mert, ha kereskedelmit, akkor azért lehet gond.
nov. 16. 11:22
 5/46 A kérdező kommentje:

Nincs sumákság, csak sajnos kiderült hogy a virágzatnál mindegy hogy hány % THC van benne, alapból a virág tilos, amit nem tudtam.

Pesten nem lehet kapni virágot, csak olajakat pont emiatt.

Egy ütletben lehetett kapni 4-5 percig, amíg le nem csapott a TEK rájuk.

[link]

nov. 16. 12:51
 6/46 anonim ***** válasza:
Így már értem. Hát ha tudatosan virágot rendeltél akkor sajnos az a te hibád. Ha nem azt rendelted és beletették akkor nyilván tudod bizonyítani, de ha már lefoglalták a laptopod, abban úgyis látni fogják az előzményeket, a bolt kínálatát és a vásárlási folyamatot, tehát akkor egyèrtelműen kiderül, hogy legális árut rendeltél. Az hogy mit tesznek bele nem tehetsz róla, hisz egy rendelt nadrág mellé is odatehetnek egy kiló herkát.
nov. 16. 13:03
 7/46 A kérdező kommentje:

Én rendeltem sajnos, a lefoglalt csomagban lévő számlán is rajta van.

Nem tudtam hogy illegális, azt írták a weboldalon hogy az egész EU területén 100%-ban legális, az alacsony thc miatt. Magyar weboldal volt, csak mint kiderült cseh cég és raktár.

nov. 16. 13:46
 8/46 A kérdező kommentje:
Így hogy lefoglaltak minden CBD-t, rohamosan romlik az állapotom (a levodopa semmit se segít). Még abban tudok reménykedni hogy előbb halok bele, mint hogy lesitteljenek. Lehet valahogy húzni a fellebezésen kívül a tárgyalásokat?
nov. 16. 15:29
 9/46 anonim ***** válasza:
Még nem írtad, hogy mennyit rendeltél, feltételezhető-e, hogy kereskedni akartál vele.
nov. 16. 15:39
 10/46 A kérdező kommentje:

100g-os kiszerelést (a 10 csak pár napra elég, az 1000 meg sok lett volna). Ekkora mennyiségnél azt mondták hogy kereskedelemmel is vádolnak. (2-3g a csekély mennyiség)

Az összes spórolt pénzemet is lefoglalták, mert biztos drogkereskedelemből származik, a számláimat se tudom kifizetni.

De mindegy, nem az a cél hogy megússzam a börtönt, cbd nélkül úgyis belehalok a betegségbe.

Az a cél hogy addig húzzam hogy ne a börtönben haljak meg.

Öngyilkossághoz túl gyáva vagyok, az az igazság, azt meghagynám utolsó opciónak ha már megkaptam a behívót.

nov. 16. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!