Ezért kaphatok letöltendőt?
Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?nov. 14. 20:11
41/67 A kérdező kommentje:
Nem, mivel így vagy úgy de meghalok előtte.
nov. 20. 15:11
42/67 anonim válasza:
Akkor el van intézve... úgyis mindegy neked...
43/67 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, mert azért élni jobb lenne. Bár tény hogy magamnál jobban érdekelnek a betegtársaim akiket ugyanúgy halálra ítêlnek. Mintha azt mondanák hogy holnaptól az inzulin is illegális, ha cukorbeteg vagy akkor meg is dögölhetsz.
nov. 21. 05:50
44/67 anonim válasza:
hát akkor a f@sz se igazodik ki rajtad, kérdező.
45/67 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Nekem már mindegy, de másnak nem kell így járnia attól még. A velem egy cipőben járókért aggódok.
nov. 21. 10:25
46/67 A kérdező kommentje:
Igazából azon gondolkozok hogy EU bíróság elé kéne vinni az ügyet. Nem hiszem el hogy emberektől csak úgy elvehetik a legálisan beszerzett, nem vényköteles gyógyszerét, halálra ítélve, majd még be is börtönzik.
Elég ezt vagy hasonló videókat megnézni a kétkedőknek.
Persze ezt csak az érzi át igazán aki ebben benne van, tudja milyen a kontrollálhatatlan remegés,beszédképtelenség, kemény fizikai fájdalom minden egyes percben.
nov. 21. 10:34
47/67 anonim válasza:
Valahol sántít a történeted. A cbd nem illegális. Nem lehet, hogy hhc, thcp, thc-o tartalmú terméket rendeltél? Ezek 2023 augusztusa óta illegálisak hazánkban, előtte azokat is bárki szabadon rendelhette bármilyen következmény nélkül, de azóta büntetik. A cbd virágok nem illegálisak. Itthon nem lehet árulni őket mert nincs érvényes ogyi számuk (a cbd olajoknak van) ezért kereskedelmi forgalomba nem tudnak kerülni viszont az EU termékek szabad kereskedelmének fényében lehet rendelni mivel kábítószernek nem minősül.
48/67 A kérdező kommentje:
Az igazat írom. De nézz utána a The French Bulldognak, náluk is csak CBD termékek voltak, mégis lecsapott nyitás után pár perccel rájuk is a TEK. Az a poén hogy a híradóban azt is lehetett látni hogy a háttérben meg szét voltak herbálozva a kátrányos helyzetűek és őket le se sz@rták.
nov. 25. 14:06
49/67 A kérdező kommentje:
A cbd olajért nem is szóltak volna, de én jelentős mennyiségű (100g) kannabiszvirágzatot rendeltem ami valamiért illegális, hatóanyagtól függetlenül.
nov. 25. 14:07
50/67 anonim válasza:
"de én jelentős mennyiségű (100g) kannabiszvirágzatot rendeltem ami valamiért illegális...."
Nem valamiért, te szerencsétlen, hanem, mert ezt a mennyiséget már tiltják a jogszabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!