Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphatok letöltendőt?

Ezért kaphatok letöltendőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem cseh webshopból CBD kendert (Parkinsonos vagyok, egyedül ez enyhíti a tüneteket, semmi más gyógyszer, mielőtt valaki ledrogosozna, mellesleg nem pszichoaktív) amit FB hirdetésben láttam. (Jóval olcsóbb volt mint a hazai webshopos olajak, én idióta meg spórolni akartam) Határon megfogták, valami átvilágításon pozitív lett kannabisz tesztre. Jöttek házkutatásra, bevittek kapitányságra, ujj és tenyérlenyomatokat vettek, körbefotóztak, elkobozták az elektronikus eszközeimet, felvették a vallomásomat. Mikor elmondtam hogy honnan rendeltem, miért rendeltem illetve hogy azt írták a weboldalon hogy 0,2% THC alatt legális az egész EU területén, körberöhögtek, azt mondták a nyomozók hogy nincs ilyen törvény, a kender az kender. Azóta eltelt 1,5 hónap, semmi hír. Mire számíthatok?

nov. 14. 20:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
Ha valóban beteg vagy , és azért kellett volna max. egy felfüggesztettet kapsz, de talán azt sem. Úgy érzem, ez a pánikolás inkább elvonási tünet. Próbálj orvossal beszélni, biztos lehet enyhíteni.
nov. 17. 21:39
 32/67 A kérdező kommentje:

Nincs elvonási tünet, nem okoz függőséget. Pontosabban az az elvonási tünet hogy visszatért a remegés, újra beszédképtelen lettem stb. De ennyi erővel a menzeszes hasfájás is elvonási tünete a görcsoldó elhagyásának.

Orvosok nem tudnak segíteni, az összes létező gyógyszert és kezelést végigjártuk.

nov. 18. 06:04
 33/67 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el -ha még nem olvastad- különösen a cikk vége felé érdekelhet. Végig arra gondoltam, hogy férfi vagy, csak a 32-es után kezdtem gyanakodni, hogy inkább nő lehetsz. Mi az igazság?

nov. 18. 11:20
 34/67 A kérdező kommentje:

Köszi a cikket, bár ezeknek nyilván én is utánaolvastam, nem vakon kezdtem el fogyasztani hogy hátha hat, bár ilyen fokú javulásról (és gyors visszaesésről) álmodni se mertem.

Férfi vagyok.

nov. 18. 13:41
 35/67 anonim ***** válasza:
Nem értem az egészet. 0,2% alatti thc tartalmú kendert még termeszteni is legális. A cbd kender az egész EU területén legális mert nincs pszichoaktív hatása. A büntetőjog a thc tartalmat nézi. Az általad rendelt 100g fűben annyi a thc mint egy jobbféle 20% fű 1 grammjában. Ez nevetséges mennyiség. Lehetetlen, hogy bármilyen büntetőjogi következménye legyen. Szerintem a rendőrök a legrosszabbat feltételezték rólad és azért indult meg az eljárás. A növény laboratóriumi vizsgálata után valószínűleg egyszerűen megszüntetik az eljárást. Kíváncsian várom a fejleményeket, kérlek írd meg, hogyan alakult a dolog!
nov. 19. 18:44
 36/67 anonim ***** válasza:

"Lehetetlen, hogy bármilyen büntetőjogi következménye legyen."

Nem az.

Van egy törvényi előírás, ami a rendőröket kötelezi.

Hogy mi lesz belőle, az egy más kérdés, de ettől még eljárás indul....

nov. 20. 03:58
 37/67 A kérdező kommentje:
Az ügyész 8 év letöltendőt kért, a nagy mennyiség miatt. (20-30g felett már annak számít)
nov. 20. 13:25
 38/67 anonim ***** válasza:
Kért az ügyész 😅 A Bíróság meg mérlegel, és ítéletet hoz. Ha egyszer nem pszichoaktív vehetsz, amennyit akarsz.
nov. 20. 13:53
 39/67 anonim ***** válasza:
Mikor kért 8 év letöltendőt at ügyész?
nov. 20. 14:37
 40/67 A kérdező kommentje:
Mai előkészítőn.
nov. 20. 14:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!