Mit akar elérni Karsai Dániel, hogy orvosok, vagy családtagok megölhessék?
60/ "Nekem azzal van bajom, hogy egy adóból fizetett szakemberrel végeztetik el a gyilkos munkát. Nem hiszem, hogy létezik ép elméjű ember, aki lelkiismeretfurdalás nélkül gyilkolna! Ha létezik, akkor minek ehhez a kormány engedélye?"
Egyrészt ezt nem gyilkosságnak hívják, hanem asszisztált öngyilkosságnak. És az a helyzet, hogy most már egyre több országban legális. Megfordítom a dolgot. Mi van akkor, ha egy orvosnak az okoz lelkiismeretfurdalást, hogy az elviselhetetlen szenvedésben lévő, gyógyíthatatlan embert, aki szeretné befejezni az életét, hagynia kell a kínjaiban. Neki a halál a megváltás. Miért te akarod eldönteni, hogy kinek miért legyen lelkiismeretfurdalása? Másrészt miért gondolod, hogy egy közeli családtagnak egyszerűbb lenne megtennie? Hollandiában csak orvos végezheti el az eutanáziát! Hogy "minek kell a kormány engedélye??" Ezt most komolyan kérdezed? Nyilván, hogy ne kelljen börtönbe mennie az orvosnak...
61
Nevezheted rózsaszín puncsnak is, attól az még fizetett gyilkosság! S lehet legalizálni, ahogy a halálbűntetést és a máglyánégetést, de az akkor is csak gyilkosság közpénzből, amihez a lakosság is aszisztálna!
Ha az orvos hagyja kínjaiba meghalni, és ezért lelkiismeretfurdalása lesz, az sajnálatos, de legalább nem gyilkolt!
63
Tévedés! Nem elég, ha az orvos a kezébe nyomja!
Előtte az államnak engedélyeznie kell és közpénzből megfinanszíroznia mind a gyógyszert, mind a munkadíjat. Szerencsére demokrácia van Magyarországon és a többség szava dönt, ami jelenleg nem támogatja a gyilkosságot. Eljöhet még a te Gyurcsányos időd, s vele az illegális migrációs, genderes, háborúnyalogatós, gyilkosságbarát politika is. Mindig van remény, a nép fog dönteni!
64/ Jaj, ne menjünk egy bizonyos szint alá, kérlek:
"Eljöhet még a te Gyurcsányos időd, s vele az illegális migrációs, genderes, háborúnyalogatós, gyilkosságbarát politika is." Ez nagyon szint alatti. Olyan mint a közpénzből kihelyezett uszító plakátok...
"Előtte az államnak engedélyeznie kell és közpénzből megfinanszíroznia mind a gyógyszert, mind a munkadíjat." -> Értem, tehát akkor visszatérünk arra ha Ő MAGA FIZETNÉ, tehát nem közpénzből menne, mondjuk magánklinikákon, akkor mi van? Nagyon leragadtál a közpénznél. A kérdés szempontjából ez részletkérdés szerintem.
"Szerencsére demokrácia van Magyarországon és a többség szava dönt, ami jelenleg nem támogatja a gyilkosságot." Van egy rossz hírem: [link]
"A november 17–18-án készített 600 ember telefonos megkérdezésével készített kutatás szerint összességében a magyarok bő kétharmados helyeselné, ha Magyarországon élni lehetne a „kegyes halál” valamilyen lehetőségével, csaknem minden második az aktív eutanáziát is támogatná."
"38-ról 21 százalékra csökkent a halálba segítés teljes elutasítása..."
Remélhetőleg tényleg demokrácia van és a Fidesz hagyni fogja a népszavazást erről a kérdésről. Karsaiék már beadták a kérdéseket.
65
Mint, ahogy írtam remény mindig van kedves barátom! Döntsön a többség én elfogadom a demokratikus végeredményt!
Strasbourgi Európai Emberi Jogok Biróssága elutasitotta a Karsai Dániel aktiv eutanáziás perét 2024. Június 13-án. Aztán pedig 2024. Szeptember 2-án az Európai Emberi Jogok Birósságának a Nagy kamarájához való fellebezését is elutasitatta az Európai Emberi Jogok Birósság.
Igy Karsai Dániel nem veheti igénybe az aktiv eutanáziát, mert nem lett bevezetve legálisan az Aktiv eutanázia Magyarországon belül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!