Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti egy bolt hogy 7...

Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Budapesten 7-kor zárnak a boltok a Koronavírus alatt (bár lehet hogy az országban mindenhol ezt most nem tudom) és ez kb minden boltra igaz. Arra a boltra is amibe mentünk. Most 7 előtt kb 3 perccel oda értünk és már be volt zárva és nem akartak minket be engedni. Ilyet ugye nem tehetnek meg? Na most mondtam hogy hívom a rendőrséget de erre sem nyitották ki ezért felhívtam őket. Bár anya nem akarta én felhívtam őket de nem akartak kijönni pedig mondtam hoyg 17 éves vagyok így akár ez 18 év alatti személy bántalmazásának is minősülhet. Na de a rendőrök erre sem jöttek ki. Ilyenkor kötelesek lettek volna kijönni? Ha igen hol kell őket jelenteni? Ha nem tartozik a rendőrségre a boltot hol lehet jelenteni? Csak egy üdítőt akartunk venni 3 percen belül simán meg lett volna.

2021. febr. 27. 19:31
 171/184 anonim ***** válasza:
93%
A kérdezőhöz intézném szavaim. Most ezt te tényleg komolyan gondolod, vagy ilyen fura a humorod? Az élet keményre nevelt?
2021. márc. 1. 15:00
 172/184 anonim ***** válasza:
100%
Ja-ja... annyira keményre, hogy még 17évesen kisfiúnak tartja magát... Akit az anyja értékes ajándékkal fog megsimizni az elszenvedett lelki károsodás miatt... :-D .-D
2021. márc. 1. 15:05
 173/184 anonim ***** válasza:
93%
Szegény kisgyerek, mit élhetett át, jajj istenem micsoda trauma.
2021. márc. 1. 15:11
 174/184 anonim ***** válasza:
100%

"Bár anya nem akarta én felhívtam őket"

Most, hogy így mondod, kezd összeállni a kép: tényleg kemény vagy te, öcsém. Ez aztán igen. Kemény vagy te, amiért le mertél minket felnőttvadbarmozni. Kemény vagy, ezért kisgyereknek titulálod magad, annyira érzékeny a kis lelkecskéd. De azért kemény vagy. Kemény.

Rájöttem, miért fizetős iskolába jársz: mert ingyen nem vállaltak volna sehol sem. Mondd meg az igazgatónak, hogy szégyellje el magét, inkább nekik kéne fizetniük tiszteletdíjat, amiért hozzájuk jársz.

De kemény vaaagy!

Na mindegy. 😃

2021. márc. 1. 15:29
 175/184 anonim ***** válasza:
100%

174: tegnap v. azelőtt már linkeltem, hogy hová járhat.... Zöldkakas líceum...

ZÖLD KAKAS LÍCEUM MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKGIMNÁZIUM, GIMNÁZIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA

2021. márc. 1. 15:34
 176/184 anonim ***** válasza:
100%
Bakker nagyon röhögök jaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj:))))))))))))))))))))))
2021. márc. 1. 17:03
 177/184 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣😂😂😂
2021. márc. 1. 17:06
 178/184 anonim ***** válasza:
100%
De mitől lesz ez kiskorú bántalmazás? Mert bezárt a bolt picit hamarabb, ezt nem értem.
2021. márc. 1. 17:22
 179/184 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mire kiért volna a rendőrség letelt volna a 3 perc - az a szívszorító 3 perc - tehát már nem lett volna releváns. Meg szerintem a fogyasztóvédelemnek több köze lett volna a dologhoz, bár ebben sem vagyok biztos. Legalább feldobta a napomat a téma, igénytelen vagyok haha :)))))))))))))))
2021. márc. 1. 17:28
 180/184 A kérdező kommentje:
179 Írtam már hogy végül a fogyasztóvédelem mellett döntöttünk.
2021. márc. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!