Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?
"Mobilról írok és arról nem tanultunk semmit info órán. Egyébként létezik olyan gyerek egyáltalán aki tanul is infó órán nem pedig csak játszik vagy filmet néz?"
"egy 17 évesnek semmit sem kell tudnia csak a nácik szerint"
Nos, úgy tűnik, te történelmen is csak filmeket néztél.
Tudsz írni mobilról? Ha rajtam múlna, neked ítélném a Nobel-díjat ((csak nem ebben, hanem valami alternatív univerzumban)).
A nácikártya kifejezést se ismeri...
De használja a nácizást.
Nagyon jó lenne, ha elolvasnád, kérdező! A Wikipedia-n megtalálod.
Bár a hsz-aid alappján erősen kétlem, hogy megérted az ott leírtakat...
"anya megígérte hogy holnap vesz nekem valami drága ajándékot [...] hülyét csináltak belőlem és az utcán látták az emberek hogy elkezdek ordibálni meg hisztizni és földhöz vágom a dolgaimat... Nem csak a jogaimat sértették meg de rosszínben is tüntettek fel"
Nem a rendőröket, hanem a pszichiátriai szolgálatot kellett volna kihívni.
"17 éves kisgyereknek"
Igen, agyilag tényleg kisgyerek vagy. Bocsánat, kisgyerekek -- még az se.
"95-ös akkor már nagy kisfiú leszek.
ma 01:15"
Na ez végre aranyos volt. 😄
Viszont a kisfiúknak 01:15-kor nem gyakorizniuk kéne.
113: én már tegnap este leírtam.... Ez egy óriáscsecsemő!
Nem lennék meglepve, ha gondnokság alatt álló szefós lenne...
Ha tényleg nem troll, akkor valami übergáz a viselkedése, és tuti van vmi pszichés betegsége.
Aki egy ilyen pimf ügy miatt földhözvágja a cuccait, meg hisztizik, az 6éves korban sem elfogaható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!