Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti egy bolt hogy 7...

Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Budapesten 7-kor zárnak a boltok a Koronavírus alatt (bár lehet hogy az országban mindenhol ezt most nem tudom) és ez kb minden boltra igaz. Arra a boltra is amibe mentünk. Most 7 előtt kb 3 perccel oda értünk és már be volt zárva és nem akartak minket be engedni. Ilyet ugye nem tehetnek meg? Na most mondtam hogy hívom a rendőrséget de erre sem nyitották ki ezért felhívtam őket. Bár anya nem akarta én felhívtam őket de nem akartak kijönni pedig mondtam hoyg 17 éves vagyok így akár ez 18 év alatti személy bántalmazásának is minősülhet. Na de a rendőrök erre sem jöttek ki. Ilyenkor kötelesek lettek volna kijönni? Ha igen hol kell őket jelenteni? Ha nem tartozik a rendőrségre a boltot hol lehet jelenteni? Csak egy üdítőt akartunk venni 3 percen belül simán meg lett volna.

2021. febr. 27. 19:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/184 anonim ***** válasza:
92%

"Mobilról írok és arról nem tanultunk semmit info órán. Egyébként létezik olyan gyerek egyáltalán aki tanul is infó órán nem pedig csak játszik vagy filmet néz?"

"egy 17 évesnek semmit sem kell tudnia csak a nácik szerint"

Nos, úgy tűnik, te történelmen is csak filmeket néztél.

Tudsz írni mobilról? Ha rajtam múlna, neked ítélném a Nobel-díjat ((csak nem ebben, hanem valami alternatív univerzumban)).

2021. febr. 28. 11:23
 112/184 anonim ***** válasza:
93%

A nácikártya kifejezést se ismeri...

De használja a nácizást.

Nagyon jó lenne, ha elolvasnád, kérdező! A Wikipedia-n megtalálod.

Bár a hsz-aid alappján erősen kétlem, hogy megérted az ott leírtakat...

2021. febr. 28. 11:29
 113/184 anonim ***** válasza:
93%

"anya megígérte hogy holnap vesz nekem valami drága ajándékot [...] hülyét csináltak belőlem és az utcán látták az emberek hogy elkezdek ordibálni meg hisztizni és földhöz vágom a dolgaimat... Nem csak a jogaimat sértették meg de rosszínben is tüntettek fel"

Nem a rendőröket, hanem a pszichiátriai szolgálatot kellett volna kihívni.

"17 éves kisgyereknek"

Igen, agyilag tényleg kisgyerek vagy. Bocsánat, kisgyerekek -- még az se.

2021. febr. 28. 11:29
 114/184 anonim ***** válasza:
92%

"95-ös akkor már nagy kisfiú leszek.

ma 01:15"

Na ez végre aranyos volt. 😄

Viszont a kisfiúknak 01:15-kor nem gyakorizniuk kéne.

2021. febr. 28. 11:33
 115/184 anonim ***** válasza:
95%

113: én már tegnap este leírtam.... Ez egy óriáscsecsemő!

Nem lennék meglepve, ha gondnokság alatt álló szefós lenne...

2021. febr. 28. 11:37
 116/184 anonim ***** válasza:
93%
Tudod kérdező, van egy bátyám, pszichológus.
2021. febr. 28. 11:43
 117/184 anonim ***** válasza:
95%

Ha tényleg nem troll, akkor valami übergáz a viselkedése, és tuti van vmi pszichés betegsége.

Aki egy ilyen pimf ügy miatt földhözvágja a cuccait, meg hisztizik, az 6éves korban sem elfogaható!

2021. febr. 28. 11:45
 118/184 A kérdező kommentje:
103 Igen ahogy mindenki. Mindenki jó pár évig gyerek 18 éves kora után csak éppen nem jogilag. A náci kártya kifejezést valami széljobberek szerkeszthették a Wikipédiába mert elegük volt abból hogy a normális felvilágosult liberálisok folyton nácizzák őket. Egyébként akik azzal jönnek hogy én írtam ki a kérdést viseljen a válaszokat és hasonlók csak annyit hogy: Nem kell hogy zavarjanak a válaszok mert az hogy felnőttek ilyeneket írnak egy gyereknek akkor is szánalmas ha én éppen élvezem de akkor is ha hidegen hagy vagy akkor is ha tényleg zavar. Akárhogy is ez beteges hogy felnőtt emberek ilyen stílusban írnak egy gyereknek. Függetlenül attól hogy én ezt élvezem e vagy zavar vagy egyik sem...
2021. febr. 28. 12:32
 119/184 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, én már kétszer 17 is elmúltam. Ne lepődj meg, ha nagyobb csalódások is érnek majd, mint hogy ötvenhétkor nem vehettél fantát.
2021. febr. 28. 12:35
 120/184 anonim ***** válasza:
100%
TEG-napitroll...
2021. febr. 28. 12:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!