Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?
"Egyébként létezik olyan gyerek egyáltalán aki tanul is infó órán nem pedig csak játszik vagy filmet néz?"
Én például megtanultam a programozás alapjait és sikeres emelt informatika érettségit tettem 80% fölötti eredménnyel. Én mondjuk örülök, hogy sok helyen nem a tanulással foglalkoznak, mert így az én tudásom értékelődik föl.
80: igaz, igaz! Nem is értem.. ki olyan hülye hogy tanul az órákon?
Kérdezőnek: Milyen lett a 8. év végi bizonyítványod?
"Nem kell tudnom linkelni mert gyerek vagyok!!!!! Nem kell tudnom éppen ezért semmit!!!"
Egy újszülöttnek nem kell tudnia semmit, nem egy 17 évesnek.
"Az csak szerencse hogy fiatalkori ellenére tudok annyit mint egy átlag diplomás felnőtt."
Nem tudom ki hogy van vele, én ennek a tudásnak semmilyen formáját nem véltem eddig felfedezni.
"Egy 17 évesnek sem kell tudnia semmit csak a fasiszták szerint. "
Szórakoztató ahogyan dobálózol a szavakkal, miközben nincsen valós jelentés a mondataid mögött. Én jól szórakoztam rajtad ma este.
"Egy számomra traumatikus esetről van ... Persze ez nem kárpótol teljesen azért hogy hülyét csináltak belőlem és az utcán látták az emberek hogy elkezdek ordibálni meg hisztizni és földhöz vágom a dolgaimat"
Akkor keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert, majd ő segít.
"Nem csak a jogaimat sértették meg de rosszínben is tüntettek fel."
Még mindig semmi jogsérelem nem történt, te tüntetted fel magadat rossz színbe, ezért sem mások hiábasok.
"anya megígérte hogy holnap vesz nekem valami drága ajándékot amit választok így már kevésbé fáj ami történt"
Na akkor tényleg be kell perelni téged, azért a sok sületlenségért, amit itt összehordtál, mert ez már fáj nekem. Arról a sértésről sem feledkezzük el, amikor a saját minimális általános iskolás szinten lévő tudásodat egyenrangúvá tetted egy diplomát végzett emberével.
Kérdező, te tüntetted fel magadat rossz színben azzal, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatod a rendőrséget.
Anyádnak pedig jár a pacsi, nem tud gyereket nevelni, de majd rájön, amikor negyven évesen is ott csüngsz majd a nyakán, mert életképtelen vagy.
Tekintsük el attól, hogy a kérdés kitaláció. Mennyire kell szánalmas élettel rendelkezi ahhoz, hogy valakinek kamu kérdések kiírása legyen a legjobb dolga?
Akár igaz, akár nem, a kérdező akkor is egy szánalmas csődtömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!