Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?
A kérdező egy igazi HP. Nem a Hewlett-Packard-ra gondoltam... :-DDD
Bakker, ha be sem mentél a boltba, honnan tudhatod, hogy hányan álltak még a pénztárban???? A boltot szénné büntetik, ha 19:00:01 másodperckor beütnek valamit a pénztárgépbe! Ugye fogalmad sincs, hogy a pénztárgépek központi rendszerbe be vannak kötve, és MINDEN ellenőrizhető egy lekérdezéssel...????
Ha annyira kellett volna a zero colád, akkor miért nem vetted meg 6-kor?
Az itt kapott reakciókra pedig ne csodálkozz!!! Biztosan ismered a mondást, de ha nem, akkor most megismered: aki kiáll az utcasarokra, ne csodálkozzon, ha q-nak nézik!
És nehogy szó szerint értelmezd! Sajnos sejtem, hogy másképp nem tudod... De akkor mint anya a hülyegyerekének: aki kiáll a nyilvánosság elé egy mondvacsinált problémával, az ne csodálkozzon, ha véleményt mondanak róla!!!
Aki puffogni, hepciáskodni tud (mint egy unatkozó nyugger), az állja a pofonokat is!!!
83: aha, fizetős gimi...
Gondolom, olyan, ahová anyádék betolják a lóvét, és a végén kijön az érettségi... Mert hogy tanulásban nem lehetsz valami nagy ász, az tuti! :-D
"18 felett is csak onnantól már rájuk is egyértelműen az a törvény vonatkozik (1-2 kivételtől eltekintve) mint a felnőttekre"
Ezzel most bevallottad, hogy 18 éves korodtól sem leszel felnőtt. De szerintem még utána egy jóóópár évig sem. 🤣
"anya megígérte hogy holnap vesz nekem valami drága ajándékot amit választok így már kevésbé fáj ami történt"
Bazzeg, mint egy kis hároméves óvodás, aki felhorzsolta a térdét a játszótéren, és anyuci vesz neki csokikát a közértben....
:-DDDD
Hát ezen az értelmi színvonalon állsz. Óvoda kiscsoport!
"Nem csak a jogaimat sértették meg de rosszínben is tüntettek fel."
Öcsike, _te magad_ tünetettted fel magadat rossz színben! SŐt, full hülyének mutattad be magadt.! Mondjuk nem is lehetett volna másképp.... :_DDDD
Egy szefós másként nem tudja láttatni magát...
"ráadásul szülői beleegyezés nélkül nem vihetnek be."
Hát hogyanisne.
"Holehet feljelenteni a rendőrséget?"
Először azt hittem, csak elírta, hogy 'hol lehet feljelenteni a rendőrségnek'. Amúgy tényleg elírta — de NEM azt. Hanem komolyan így gondolja.
"ti mind betegelméjű vadbarmok vagytok amit most írt az egyik azt már biztos törvénytelen is kiskorúnak írni"
Ilyen visszamaradott feljődésű agyú egyéntől ezt köszi, megtiszteltetésnek veszem. Ha nem tetszik hogy írnak neked, nem kellett volna (gyerekként!!) regisztrálnod a Gyakorikérdésekre.
"Mivel én gyerek vagyok nálam így is, úgy is bármi normális így mind1"
Fiatalkorúak börtönéről, nevelőintézetről, meg hasonlókról még nem hallottál?
És ez jövőre már szavazhat...
"Nem kell tudnom linkelni mert gyerek vagyok!!!!! Nem kell tudnom éppen ezért semmit!!!"
A tanáraidnak is ezt mondod? Nagyon sajnálom őket. 😞
"Fiatalkorom ellenére akart lenni csak a mobil átjavítja.
tegnap 22:46"
H×lye mobil, jelentsd fel a gyártót, a forgalmazót, a szolgáltatót is, meg a szüleidet is, amiért megvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!