Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti egy bolt hogy 7...

Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Budapesten 7-kor zárnak a boltok a Koronavírus alatt (bár lehet hogy az országban mindenhol ezt most nem tudom) és ez kb minden boltra igaz. Arra a boltra is amibe mentünk. Most 7 előtt kb 3 perccel oda értünk és már be volt zárva és nem akartak minket be engedni. Ilyet ugye nem tehetnek meg? Na most mondtam hogy hívom a rendőrséget de erre sem nyitották ki ezért felhívtam őket. Bár anya nem akarta én felhívtam őket de nem akartak kijönni pedig mondtam hoyg 17 éves vagyok így akár ez 18 év alatti személy bántalmazásának is minősülhet. Na de a rendőrök erre sem jöttek ki. Ilyenkor kötelesek lettek volna kijönni? Ha igen hol kell őket jelenteni? Ha nem tartozik a rendőrségre a boltot hol lehet jelenteni? Csak egy üdítőt akartunk venni 3 percen belül simán meg lett volna.

2021. febr. 27. 19:31
 151/184 anonim ***** válasza:
82%

Mondom el van kényeztetve.Ha egyszer csak magára számíthat akkor bajban lesz mert annyira életképtelen dehát ez az új generáció🤔🤔

Tisztelet a kivételnek de ez gyakori

2021. febr. 28. 18:34
 152/184 A kérdező kommentje:
148 Pedig minden gyerek ilyen 17 éves korban is. Ez pedig egy átlagos gyerek viselkedése bármilyen korban nem pedig a bvárosi elit gyerekeké. Az Elit amúgy sem a belvárosban él hanem a 12. vagy 2. kerületbe a hegyi villákban esetleg a Rózsadombon bár az már annyira nem elit csak a közemberekben valamiért ez maradt meg mint luxus negyed. Na meg még ott van a várnegyed. Az hogy valaki az 5. Kerületben él egy pár száz négyzetméteres lakásban nem elit csak valamivel átlag feletti.
2021. febr. 28. 18:54
 153/184 anonim ***** válasza:
96%

Nem ilyen minden 17éves!

A fiam a Fazekasba jár, se ő, se a barátai, osztálytársai nem ilyenek!!

2021. febr. 28. 19:03
 154/184 anonim ***** válasza:
96%

"Pedig minden gyerek ilyen 17 éves korban is."

Én gyakran találkozok 16-18 éves korosztállyal furcsa mód senki sem viselkedik így mint te.

"Ez pedig egy átlagos gyerek viselkedése bármilyen korban nem pedig a bvárosi elit gyerekeké."

Igen kisgyerektől normális, hogy nyomja így a hisztit, de azért 6-8 éves korra a már kiszokták nőni.

2021. febr. 28. 19:51
 155/184 anonim ***** válasza:
91%

"egy pár száz négyzetméteres lakásban"

Szóval itt van a kutya elásva. El vagy kényeztetve, anyukád nem mer neked ellentmondani. A helyedben vigaszdíjként vetetnék magamnak egy rendőrt.

Kérlek, (ha van időd, mert holnap már távsuli,) szedd össze azokat a részeket, melyeket magadra tudod vonatkoztatni a Queen I Want It All című dalából! (I want it all and I want it now...)

Adventure seeker on an empty street

Just an alley creeper, light on his feet

A young fighter screaming, with no time for doubt

With the pain and anger can't see a way out

It ain't much I'm asking, I heard him say

Gotta find me a future move out of my way

I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now

I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now

Listen all you people, come gather round

I gotta get me a game plan, gotta shake you to the ground

But just give me, huh, what I know is mine

People do you hear me, just gimme the sign

It ain't much I'm asking, if you want the truth

Here's to the future for the dreams of youth

I want it all (give it all I want it all)

I want it all (yeah)

I want it all and I want it now

I want it all (yes I want it all)

I want it all hey

I want it all and I want it now

I'm a man with a one track mind

So much to do in one lifetime (people do you hear me)

Not a man for compromise and where's and why's and living lies

So I'm living it all, yes I'm living it all

And I'm giving it all, and I'm giving it all

Oh oh yeah yeah ha ha ha ha ha

Yeah yeah yeah yeah

I want it all

It ain't much I'm asking, if you want the truth

Here's to the future

Hear the cry of youth (hear the cry of youth) (hear the cry of youth)

I want it all, I want it all, I want it all and I want it now

I want it all yeah yeah yeah

I want it all, I want it all and I want it now

Oh oh oh oh oh

And I want it (now)

I want it, I want it

Oh ha

2021. febr. 28. 20:18
 156/184 anonim ***** válasza:
91%
Nos, Kérdező, hogy látod 26 órával később a történteket?
2021. febr. 28. 20:57
 157/184 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, aki az 5. kerületben egy párszáz négyzetméteres lakásban lakik, az bőven átlag feletti elit gyerek. Gőződ sincs az ingatlanárakról ugye? Egyszerű, tájékozatlan, életképtelen gyerek vagy. Az eliitől messze állhatsz, mert akkor nem lett volna probléma az üdítő, mert bevágódtok az autóba és elmentek az első benzinkútra venni.
2021. febr. 28. 21:03
 158/184 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudnak mit tenni a boltosok,ha 7-ig nem hadják el a boltot akkor kapják a milliós bírságot/60 napos bezárást.
2021. febr. 28. 21:51
 159/184 anonim ***** válasza:
95%
Kedves kérdező, az jobban megnyugtatott volna, ha kiírják technikai probléma :) ? Elárulom neked, hogy mi ezt csináltuk, mikor előbb be akartunk zárni, pont az ilyen kötözködő, pcsfejek miatt, mert erre nem tud mit mondani, egyébként a bolt felelősségge, hogy mikor zár be, nyilván ha folyamatosan kiírás nélkül bezár egy két órával előbb, az sérti a nyitvatartási szabályzatot, és ekkor valóban fel lehet jelenteni, és ha kedvük és idejük lesz lehet ki is jönnek ellenőrizni, de még ekkor se biztos, hogy lesz retorzió, de ez már valóban idegesítő a bolt részéről ha ezt csinálja, de az, hogy 5 perccel előbb bezár hát Jézusom túléled valahogy, velem is előfordult már, hogy nem tudtam az adott boltban vásárolni nem dőlt össze a világ és nem is hívtam rájuk a rendőrséget, ahogy ránk se hívta senki mikor egy órával előbb bezártunk, mert olyan kedvünk volt, kiírtuk, hogy technikai probléma és kész, gondolom ők azért nem írták ki, mert nem gondolták, hogy 3 perc miatt lesz olyan elvetemült barom aki rájuk hívja a rendőrt, kis emberséget tanulhatnál, mert normális ember mással nem csinál ilyet azért mert nem tudta a Sió rostost megvásárolni egyszer. Mellesleg megjegyzem olyan is előfordult már, hogy zárás előtt 5 perccel jött be egy bácsi és szépen 25-30 percig tartott előadást és nekünk annyival tovább tartott a munkaidő, rászolni meg nem szólt rá az ember mert akkor elmondja, hogy milyen rossz bánásmódban volt része, hogy meg lett sürgetve, holott ő volt a bunkó hogy feltartott minket és zárás előtt 5 perccel állít be nagy bevásárlást csinálni, de lenyelte az ember a dolgot és nem hívtam rá a rendőrséget, hogy toloncolják ki, szóval mint írtam kis emberség :).
2021. febr. 28. 22:49
 160/184 anonim ***** válasza:
95%
Ja és az összes többi boltosnak üzenem, az ilyen emberek miatt nem árt akár 5 perccel zárás előtt valami tehcnikai probléma táblát kirakni, ugyanis szerencsére abba nemtudnak belekötni, hiszen fingja nincsen, hogy valóban van e valami gond, és az ilyen kis gyerekek is megnyugszanak, mint a kérdező.
2021. febr. 28. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!